Andreea Marin trăiește trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea, după mai multe căsnicii ratate, în urma cărora a suferit foarte tare. 

Iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu, este cu 11 ani mai tânăr decât ea nu reprezintă un impediment. Bărbatul se descurcă foarte bine, atunci când vine vorba despre viața profesională. Iată ce avere are și câți bani câștigă pe an.

Câți bani câștigă și ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani, unde părinții lui dețin mai multe proprietăți, printre care și o casă cu vie și livadă.

În prezent, Adrian Brâncoveanu lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadă în Tunisia.

În 2019, Adrian Brâncoveanu a fost consul în Tripoli, capitala Libiei. Potrivit declarației de avere din mai 2019, el a câștigat salariul anual de 47.468 de dolari și 13.095 de lei, scrie Libertatea.

Aceeași declarație de avere arată că Adrian Brâncoveanu, angajat la Ministerul Afacerilor Externe, a notat și proprietățile pe care le deține, conturile și tot ce are pe numele lui. În mai 2019, iubitul prezentatoarei nu deținea niciun teren, nici în Capitală, dar nici în vreo altă zonă din țară.

Ce avere are iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu muncește într-unul dintre cele mai importante ministere
social media

Totodată, bărbatul a listat două case în Capitală. E vorba despre o locuință de peste 100 de mp cumpărată în 2014 și alta mai mică, de circa 30 de mp, achiziționată în 2015.

În declarația de avere făcută publică în 2019, la categoria bunuri mobile are un autoturism marca Lexus dobândit în anul 2016, un motociclu marca Suzuki achiziționat în 2011 și altul BMW din 1991.

Mai mult decât atât, Adrian Brâncoveanu are active financiare. În anul 2019, în cele trei conturi ale sale acesta avea 1.211 de euro, 30, 614 de dolari și 3,452 de lei.

Cine a fost primul care inițiat relația dintre Andreea Marin și iubitul ei

Anul trecut, Andreea Marin vorbea despre începuturile relației cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta spune că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, dar nici acest lucru nu a contat prea mult.

„Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata. Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos”, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.