Mihai Constantin este cunoscut pentru celebrul său rol din „Liceeni” drept Ionică. Actorul este singurul moștenitor și nepot al regretatei actrițe Tamara Buciuceau și a rămas cu o moștenire impresionantă din partea ei. Acesta a primit apartamentul în care a locuit mătușa lui.

Tamara Buciuceau a plecat dintre noi în 2019, la vârsta de 90 de ani. A lăsat moștenire peste cinci decenii de activitate în lumea teatrului și a filmului, fiind una dintre cele mai mari actrițe din România. Actorul a fost surprins de curând în fața apartamentului ei. Acesta se află într-o vilă veche pe doua etaje în Dorobanți. Mihai s-a hotărât să îl renoveze, deși se teme de părerea celorlalți locatari.

Ce vrea să facă Mihai Constantin cu apartamentul moștenit

Artistul s-a interesat alături de un arhitect probabil, de casa regretatei „Isoscel”, așa cum era cunoscută de public. S-ar zvoni că are nevoie de întăriri și că cei doi s-au uitat și au analizat vila din toate punctele de vedere. Au purtat o discuție lungă în fața imobilului, apoi Mihai a intrat înăuntru pentru alte verificări.

Actorul din „Liceeni” nu va face nicio modificare înainte să se consulte cu vecinii îndrăgitei actrițe. Rămâne e văzut ce are în plan, fiind vorba probabil doar de îngrijirea apartamentului, fără a modifica aspectul.

Ce avere a primit Mihai Constantin, alias Ionică din „Liceenii” după decesul Tamarei Buciuceau
Facebook

Tamara Buciuceau a murit în 2019

Actrița s-a stins din viață acum 3 ani și a lăsat în urma ei toată moștenirea familiei care era în viață. Mai exact, surorii sale, Iulia și nepotului său Mihai Constantin. Actrița nu a avut niciodată copii, iar soțul ei, medicul anestezist Alexandru Botez, a plecat printre îngeri cu mult înaintea ei, în 1996.

Iulia Buciuceanu este sora mai mică a Tamarei și a rămas cu un gol imens în suflet după pierderea surorii sale. Și aceasta este artistă, dar mult mai puțin cunoscută decât celebra ei soră. Însă ea a răspândit numele țării noastre peste hotare, fiind mezzo-soprană. S-a remarcat prin voce pe marile scene ale Europei, în Franța, Rusia, Finlanda, Cehia și nu numai.

„Referindu-mă la realitățile social-economice, trăiesc prost. Familia însă mă ajută să trec senină peste tot ce înseamnă lipsuri, indolență, dezinteres față de oameni și, în mod special, față de oamenii de artă. Matei și Maria, nepoții mei, sunt împlinirea mea supremă! Iar cel mai mare regret este că George, soțul meu, nu s-a putut bucura de ei!

La 20 de ani iubeam muzica, la 40 de ani o iubeam de două ori mai mult, iar acum iubesc VIAȚA. (…) Cele mai frumoase amintiri, pe care le-aș retrăi oricând, sunt căsătoria cu George, soțul meu, nașterea fiului meu, Mihai, și fericirea de a-mi cunoaște nepoții.”, declara în urmă cu câțiva ani Iulia Buciuceanu pentru Jurnalul Național.