Dragoș Dolănescu a dezvăluit averea pe care tatăl său a lăsat-o în urmă după ce a murit. Iată agoniseala lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu acum deputat în Costa Rica a oferit un interviu pentru presa românească. Fiul lui Ion Dolănescu a vorbit despre averea pe care a strâns-o întreaga viață atât Ion Dolănescu cât și Maria Ciobanu. Potrivit informațiilor oferite de acesta, regretatul interpret de muzică populară a iubit mai mult viața în sine decât lucrurile materiale. 

În cadrul interviului, Dragoș Dolănescu a menționat faptul că averea Mariei Ciobanu este estimată undeva la peste 2 milioane de dolari. De asemenea, a menționat că artista a fost mult mai chibzuită, comparativ cu regretatul lui tată.

Dragoș Dolănescu: ,,El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri”

Petreceri cu sute de invitați, mâncare și băutură pe măsură. Așa i-a plăcut lui Ion Dolănescu să petreacă alături de oamenii dragi, după cum menționează Dragoș Dolănescu.

Astfel, acesta a declarat că tatăl lui a lăsat în urmă o avere de un milion de euro. Dacă nu era petrecăreț, ar fi avut și mai mult.

colaj substantial.ro

”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă.

Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult.

El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a spus Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro.

Cât despre scandalul legat de drepturile care li se cuvin lui și celorlalți copii ai artistului, Dragoș Dolănescu este de părere că fiecare om trebuie să își facă testamentul în timpul vieții.

Social media

”Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul. Moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani. Îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…

Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu”, a mai declarat acesta, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!