Reclamă

Florin Salam și Roxana Dobre au organizat o nuntă regească. Celebul artist nu s-a zgârcit și i-a făcut pe plac soției sale. A închiriat cel mai luxos local de pe malul mărtii. Organizatorii evenimentului au avut grijă ca toate detaliile să fie perfecte!

După opt ani de relație, Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, în sfârșit. Celebrul cântăreț de muzică de petrecere i-a promis acesteia că îi va face o nuntă ca în povești. Așadar, acest lucru se pare că a devenit realitate! Iată ce preparate au avut pe masă invitații din cadrul nunții lui Florin Salam și a Roxanei Dobre.

social media

Cum a arătat meniul de la marele eveniment

În spatele organizării acestui eveniment s-au implicat mulți oameni și au existat foarte multe ore de muncă titanică. Costul acestui eveniment s-a ridicat la zeci, poate chiar sute de mii de euro. Florin Salam a vrut să o răsfețe pe Roxana Dobre cum a știu el mai bine. Aceștia și-au așteptat invitații într-un local exclusivist aflat în aer liber, care a fost decorat cu mii de flori albe.

Cât despre meniu, invitații au fost delectați cu preparate pregătite de către George Proțap, cunoscut drept „Masterchef-ul grătarelor”. Bucătarul s-a apucat de treabă dis-de-dimineață pentru a fi sigur că mâncarea va fi servită la cele mai înalte standarde. Desigur că meniul a fost cerut chiar de către mirele nunții, Florin Salam, care a știu de la bun început ce dorește.

„Am început de la 10.00 să pregătim meniul. Comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal).

Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore. Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mamăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și nu bulz tradițional, ca la mama lui acasă și la cererea lui Salam specială prepelițe la tigaie”, a spus George Proțap pentru Click!.ro


Reclamă

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro