Alex Delea s-a focusat să se adapteze cât mai repede condițiilor vitrege din junglă.

Fără doar și poate, „Survivor” este una dintre cele mai dure competiții. Viața în jungla dominicană nu este deloc una ușoară, iar concurenții au aflat asta pe propria piele. Alex Delea, câștigătorul celui mai recent sezon s-a numărat printre cei care au petrecut cel mai mult timp departe de casă.

„Survivor” a testat, an de an, rezistența concurenților în condiții vitrege. Nu doar că au fost plecați la mii de kilometri de casă, ci au fost nevoiți să se adapteze schimbărilor. Viața în junglă le-a testat limitele atât vedetelor, cât și oamenilor obișnuiți. Așa cum era de așteptat, la final, doar cei mai puternici au supraviețuit.

Alex Delea a fost „războinicul” care a adus victoria acasă. Concurentului nu i-a fost deloc ușor, dar a plecat în competiție cu un singur gând. Delea și-a dorit foarte mult să fie învingător și să le demonstreze tuturor că este un supraviețuitor, în adevăratul sens al cuvântului.

Alex a petrecut luni bune în jungla dominicană care i-a schimbat viața. Dacă nu ar fi participat la „Survivor”, nu și-ar fi testat niciodată fizicul și psihicul. Cei care au urmărit competiția zi de zi, au văzut cu proprii lor ochi cât de grele cu fost condițiile departe de casă.

Ce au mâncat, de fapt, concurenții de la „Survivor”. Alex Delea a spus tot adevărul
Instagram

Alex Delea și-a controlat foarte bine psihicul pe parcursul „Survivor”

Alex Delea și colegii lui au avut de respectat anumite condiții și li s-au impus din țară anumire reguli. Concurenții „Survivor” au fost nevoiți să uite de luxul și confortul de acasă și au trebuit să se adapteze extrem de repede vieții din junglă.

Instinctul de surpraviețuitor s-a activat la fiecare în parte, odată cu începerea primelor probe. Delea și colegii lui nu luptau doar pe traseu, ci și în spatele acestuia. Lupta pentru hrană și un acoperiș deasupra capului a fost una foarte acerbă, la fiecare etapă.

Cât despre regimul alimentar, acesta a fost unul extrem de precar. Tocmai de asta, o parte dintre concurenți a venit acasă cu câteva kilograme în minus. Despre cum a arătat regimul alimentar al concurenților și cu ce se răsfățau, a povestit chiar supraviețuitorul Alex Delea.

 

@doza.de.podcast #5pasidebine #misiuneatiktok #pridetogether #survivor #fy ♬ original sound – doza.de.podcast

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.