Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune și un personaj foarte iubite de femei. Barbatul are mereu glumele la el! Iar acest lucru a fost ușor de sesizat de către fanii lui de pe Instagram.

Anul trecut, vedeta a pus pe jar toate mămicile de pe Facebook cu o poză în care purta aceleași pijamale precum șarmantul Messi. Pentru Dani Oțil nu a mai contat faptul că fotbalistul se postase pe Twitter cu acea pijama tocmai din anul 2015. El și-a îndeplinit dorința de a se îmbrăca exact ca idolul femeilor. Așa că…. „a dat moda” mai târziu!

Ce au sesizat fanele la pijamalele lui Dani Oțil?

Ce au în comun Dani Oțil și celebrul Messi. Când au văzut comparația, internauții s-au amuzat teribil. FOTO
Instagram

Se pare că Dani Oțil a avut mai mult succes cu postarea decât se aștepta. Și nu datorită asemănării cu Lionel Messi. Detaliul de la pijama care i-a scăpat din vedere le-a înnebunit pe fane!

Astfel, după ce în urmă cu un an sexul feminin nu s-a mai putut abține din a face glume. Dar și în a-l complimenta pe prezentator, acesta a repostat fotografia.

„De când cu această «cută» ți-ai mai adăugat încă 20.000 de fane”, „ Până la urmă aveai sau nu telecomanda în buzunar?” au fost doar câteva dintre cele mai îndrăznețe și haioase comentarii.

Dani Oțil, o amenințare pentru soți și iubiți

Între timp la urechile vedetei au ajuns zvonurile cum că postarea ar fi devenit populară și pe grupurile de Facebook cu mămici, nu doar printre domnișoare. Așadar, Dani a ținut cont și le-a mulțumit în descriere anul acesta.

„Poza care a zguduit grupurile de mămici 🙄🤗😂 Un an mai târziu, mi-am câștigat dreptul sa fiu inclus 😎”, a scris amuzat vedeta.

Dani Oțil este recunoscut printre femei drept un bărbat atrăgător și sensibil. Dar mai ales…dotat, după cum multe dintre ele au remarcat din nou!Surpriza din comentariile indecente ale fanelor de anul acesta a fost chiar un bărbat.

Nu se știe dacă iubita lui se afla printre miile de likeuri, dar acesta a scris: „Umflătura aia le-a zguduit mințile 😂”.

Din păcate, doamnelor și domnișoarelor, prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” este luat!