Ies la iveală noi informații despre cazul lui Alexandru Coman, omul de afaceri din Sibiu care a fost găsit mort în Pădurea Băneasa din București, la trei luni după ce fusese dat dispărut de familie. 

Alexandru Coman avea doar 49 de ani și a fost descoperit, de curând, spânzurat în Pădurea Băneasa din Capitală. Deși indiciile duc clar la o sinucidere, fosta lui soție nu crede în această teorie.

Ce au găsit polițiștii lângă cadavrul omului de afaceri găsit mort în Pădurea Băneasa

Deși se zice despre Alexandru Coman că suferea de depresie, fosta soție a omului de afaceri nu înțelege ce s-a întâmplat mai exact cu tatăl copiilor ei.

„Vă daţi seama că nu sunt bine. Vă daţi seama că sunt doi copii care văd că tatăl s-a spânzurat şi nici măcar nu se ştie ce s-a întâmplat”, a declarat femeia, citată de wowbiz. 

Atunci când a fost găsit, trupul lui Alexandru Coman este deja în putrefacție. Lângă cadavru au fost găsite actele acestuia, precum și telefonul mobil.

Prima examinare a cadavrului nu a scos la iveală urme de violență. Mai multe informații cu privire la moartea lui Alexandru Coman urmează să descopere medicii legiști care urmează să facă autopsia preliminară. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

Ce au găsit polițiștii lângă cadavrul omului de afaceri găsit mort în Pădurea Băneasa. Se ia în calcul varianta unei sinucideri
Social Media

Familia și prietenii au sperat că este viu până în ultima clipă

După ce a divorțat de soția lui, Alexandru Coman a plecat din Sibiu și s-a mutat într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. Atunci când a dispărut, bărbatul plecase de acasă doar cu portofelul și telefonul mobil.

De la data dispariției, din luna octombrie, prietenii și familia nu au încetat să îi caute. Sperau că Alexandru Coman, despre care se spune că suferea de depresie, să se fi dus la mănăstire.

„Era o idee că ar putea fi la o mânăstire. Era doar o supoziţie. Nu avea nimeni nicio certitudine. El a fost întotdeauna un luptător.

Ca şi om de afaceri ai întotdeauna suişuri şi coborâşuri. Şi a fost întotdeauna un luptător şi întotdeauna a ieşit învingător. Nu mă gândeam că nu o să iasă învingător de data asta”, a mărturisit partenerul de afaceri al bărbatului găsit mort în pădurea Băneasa.