Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide și mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se pot declara fericiți, având aproape tot ceea ce își doresc. Adela și Radu sunt părinții a trei băieți minunați, ultimul dintre ei având doar câteva luni.

Viața de părinte s-a dovedit că pe cât de frumoasă este, pe atât de agitată poate fi câteodată. Cuplul nu se ferește să arate și celor de acasă cum este atmosfera din locuința lor. În urma unui interviu pe care l-au acordat, cei doi nu s-au sfiit să recunoască faptul că mai au și momente dificile, însă reușesc să le depășească împreună.

Cum s-a schimbat atmosfera din casă, de la venirea pe lume a mezinului

social media

Mereu imprevizibili, cei mici au grijă să nu își lase părinții liniștiți pentru prea mult timp. Mama lor a povestit ce se întâmplă acasă și cum se înțeleg cu cei mici.

„Cinci elefanţi se legănau veseli pe o pânză de paianjen… Atât de fragile sunt momentele de armonie într-o casă cu trei copii mici. Totul este minunat, te închini de liniştea şi armonia din familia ta şi, cât ai clipi, îi cade lui Andrei lingura din farfurie şi începe distracţia.

Copiii se schimbă de la o zi la alta, aşa că e tare greu să crezi că ai găsit o reţetă care funcţionează. E important cât dorm, dacă le e foame, tu câtă răbdare ai în acel moment. Aşa că predictibilitate ZERO, poate doar după ce se culcă. (râde) Dar ne iubim tare-tare şi luptăm să trăim conştienți de măreţia momentelor acestora unice și irepetabile.”, a povestit Adela Popescu, potrivit viva.ro.

Radu Vâlcan: „Sunt în perioada în care caută atenție”

Atunci când vine vorba despre cum se înțeleg băieții între ei, mai există și momente tensionate. Radu și Adela sunt arbitrii, atunci când atmosfera devine agitată.

„Acum sunt prieteni, în secunda următoare trebuie să intervenim între ei, căci se bat. Sunt în perioada în care caută atenție. Când nu o obțin, se manifestă în fel și chip. Părinții știu foarte bine despre ce vorbesc”, a spus Radu Vâlcan, pentru aceeași sursă.