Alexandra Stan s-a cumințit și s-a așezat de câteva săptămâni bune la casa ea, spre suprinderea oamenilor care o urmăresc de ani buni. Frumoasa vedetă a spus cel mai mare „DA!” din viața sa și s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale, Emanuel Necatu. Ea s-a îndrăgostit de toate calitățile sale, iar el a reușit să o cucerească prin intermediul compliementelor pe care i le-a făcut și care au impresionat-o din prima clipă.

Alexandra Stan nu are voie să facă topless

Relația lor este una bazată pe respect și pe înțelegere și fiecare este nevoit să respecte o serie de reguli stricte, pentru buna funcționare a relației lor. De exemplu, artista își dorește să mai facă topless, dar de când s-a măritat, soțul ei nu îi mai permite lucrul acesta.  Cel mai probabil, nu regretă nimic, pentru că blondina este în stare să facă multe sacrificii din dragoste, iar acesta este unul minor.

 

”Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”,a declarat Alexandra Stan pentru o emisiune TV.

Cel mai mare regret al vedetei este că în ziua nunții nu a avut prietenii aproape, în rest totul a ieșit fix așa cum și-au propus. De când este femeie măritată, Alexandra Stan recunoaște că viața i s-a schimbat în totalitate, dar este foarte fericită așa.

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim.”, a declarat ea după câteva zile de la nuntă.