Sahar Tabar, tânăra din Iran care a fost arestată datorită contului său de Instagram, a oferit zilele acestea un interviu în exclusivitate unui post de televiziune din Iran.

Ea a devenit celebră mediului online în special pentru modul neobișnuit în care arată, fiind cunoscută pentru felul în care și-a modificat trăsăturile feței prin intermediul operațiilor estetice.

Fața ei a fost blurată pe tot parcursul interviului, însă atitudinea ei a fost una sinceră și a părut destul de relaxată să vorbească despre experiențele sale.

Aceasta a declarat: „Încă de la o vârstă fragedă mi-am dorit să fiu celebră, fie ca actriță sau ca interpretă.”

Acesta se pare că a fost și adevăratul motiv pentru care fata și-a făcut operațiile: să câștige atenția urmăritorilor săi și să devină faimoasă. Pe măsură ce a reușit să își atragă un public mai mare, s-a simțit și mai motivată să schimbe modul în care arată. Psihologii care au analizat interviul au declarat că acesta este un efect foarte comun asupra persoanelor care se expun mediului online. Ei au atras atenția că astfel de acțiuni nu ar trebui încurajate în nici un fel.

De asemenea, fata a ținut să nege afirmațiile conform cărora intervențiile ei estetice au avut drept scop să o facă să semene cu actrița Angelina Jolie. Din câte se pare, inspirația ei a fost personajul Corpse Bride ( trad.rom. Mireasa moartă) din filmul cu același nume.

Discutând despre modul în care arată acum, ea a mărturisit că multe dintre fotografiile ei au fost puternic editate, iar imaginea pe care a vrut să o promoveze online nu seamănă deloc cu realitatea.