Lumea lui Justin Timberlake a fost de-a dreptul zbuciumată după ce în presă au apărut fotografii în care acesta a fost surprins alături de Alisha Wainwright.

Reclamă

Pentru cei care nu știu deja, Justin este căsătorit de mai bine de 7 ani cu actrița Jessica Biel. Cei doi au împreună o familie minunată, care l-a făcut pe Justin să își schimbe prioritățile în viață și să se dedice în totalitate vieții de familie.

Totul părea că s-a zdruncinat atunci când fotografiile cu pricina au apărut peste tot pe internet. Reprezentați din partea Alishei Wainwright au oferit imediat explicațiile necesare, declarând că cei doi au o relație strict profesională și lucrează împreună pentru un nou film.

Reclamă

La o perioadă destul de lungă după acest incident, Justin Timberlake a oferit primele declarații oficiale. El a pus aceste întâmplări pe seama consumului de alcool excesiv și a vrut să nege în totalitate zvonurile unei relații cu Alisha.

De obicei, Justin se abține de la comentarii legate de știri și bârfe, însă de data aceasta familia lui a fost vizată și a simțit nevoia să riposteze. El și-a numit excapada o „lipsă de judecată” și a declarat că regretă profund cele întâmplate.

Justin și-a cerut scuze soției și familiei sale, iar acum actorul își dorește să își repare greșeala și să aibă o familie fericită. Vedeta se consideră în primul rând soț și tată pentru băiețelul său, tocmai de aceea spune ca va face orice îi stă în putință să își păstreze familia fericită.

Cât despre Alisha, ea rămâne colega sa de pe platourile de filmare ale producției „Palmer” care va ajunge pe ecranele cinematografelor cât de curând.