Cabral a anunțat că ia o pauză de la una dintre marile lui pasiuni.

Cabral este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de pe micul ecran. Ani la rând, acesta a fost la cârma unora dintre cele mai iubite și apreciate emisiuni. Anul trecut, împreună cu Adela Popescu a prezentat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și se pare că asta i-a pus capac.

Cabral este extrem de activ în online, dar și în offline. Prezentatorul a fost mereu implicat în proiecte de succes, proiecte asupra cărora și-a pus amprentă. În portofoliul lui se regăsesc formate precum „Poveștiri de noapte”, „În al nouălea cer”, „Ce spun românii” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Toate au dus la formarea profesionistului de azi care, se pare că a simțit nevoia unei pauze.

Anul trecut, Cabral a prezentat una dintre cele mai dificile emisiuni de la PRO TV și nu numai. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a testat din nou limitele. Deși a mai prezentat odată emisiunea alături de Mihai Bobonete, pauza îndelungată l-a făcut să își iasă din ritm. Ba mai mult, l-a determinat să facă anunțul unei pauze prelungite și nedeterminate.

Ce are de gând să facă Cabral acum, după ce s-a retras din televiziune. Soția lui a spus totul
Social media

Cabral nu a avut timp să se plictisească

La finalul anului trecut, după o perioadă intensă petrecută în jungla din Republica Dominicană, Cabral a dat vestea cea mare. Soțul Andreei Ibacka a anunțat că va lipsi o perioadă de pe micile ecrane. În tot acest timp, prezentatorul și-a găsit alte ocupații și nu a stat deloc locului.

Pe lângă treburile tipice din cadrul familiei, se pare că acesta s-a dedicat foarte mult și proiectelor profesionale. Chiar dacă nu a vorbit deloc despre asta până acum, Andreea Ibacka a dat câteva detalii din casă. Potrivit acesteia, Cabral va reveni în forță în fața fanilor.

Momentan, nici Andreea nu a fost prea darnică în informații. Vedeta a vrut doar să îi anunțe pe fani că soțul ei nu a uitat niciodată de cei de acasă.

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. (…) el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește și s-a apucat de croșetat”, a spus Andreea pentru ego.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.