Alegerea unei noi emisiune pe Netflix poate fi puțin copleșitoare.

Cu atât de multe opțiuni și titluri noi adăugate în fiecare zi, restrângerea următoarei alegeri este mai ușor de spus decât de făcut. În loc să pierzi încă un minut în derularea nesfârșită a fluxului tău, de ce să nu apelezi la astrologie pentru îndrumare? Ușurează puțin sesiunea ta Netflix și citește mai departe pentru o listă cu ceea ce ar trebui să urmărești în funcție de semnul tău zodiacal.

12.Berbec | Actiune, aventură

Ce ar trebui să vizionați pe Netflix, în funcție de semnul zodiacal
Pixabay

Pasionat, înflăcărat și înverșunat – Berbecul preferă filmele care sunt mai mari decât viața. Îți place să fii complet cufundat de la început până la sfârșit și preferi filme cu un element de dramă, aventură sau suspans. Întrucât tu însuți trăiești mereu viața la maxim, te bucuri de thrillere de acțiune dramatice. Și având în vedere Marte, planeta pasiunii și a agresiunii, ca planetă conducătoare, nu este de mirare că filmele de acțiune sunt printre preferatele tale.

Lista dvs. de urmărire de weekend: Pietre prețioase netăiate, Inception, Top Gun, The Girl With the Dragon Tattoo și Red Notice.

11.Taur | Spectacole de gătit 

Puține semne sunt în contact cu simțurile lor la fel de mult ca tine, Taur – ai o apreciere pentru estetică și lucrurile mai fine din viață. Datorită acestei iubiri de savoare, frumusețe și răsfăț, taurienii iubesc toate lucrurile alimentare. Emisiunile culinare vă permit să vă răsfățați plăcerile vizuale și senzuale de a vă crea mesele preferate fără a face nimic din treaba. Și dacă sunteți în căutarea ceva cu mize mai mari, există o mulțime de emisiuni de gătit competitive pentru a încălzi lucrurile.

Lista dvs. de urmărire de weekend: The Final Table, Salt Fat Acid Heat, Nadiya Bakes, The Great British Baking Show și Nailed It!.

10.Gemeni: Drame de epocă

Nu faceți timiditate, Gemeni, sunteți un iubitor al scandalului. În calitate de fluture social al zodiacului, nimic nu vă stârnește interesul mai mult decât un pic de bârfă. Și există ceva mai bun decât să cunoști tot ceaiul despre dramă din care nu faci parte? Dacă sunteți în căutarea unui nou spectacol care promite să ofere petreceri extravagante, insulte usturatoare, priviri dornice și o latură de scandal, dramele de epocă de pe Netflix au tot ce căutați și multe altele.

Lista dvs. de urmărire de weekend: Bridgerton, Downton Abbey, Reign, Versailles și Anne cu E.

9.Rac | Comedie romantică

Rac, nu este un secret pentru nimeni că ești obsedat de dragoste și dragoste. Ești cunoscut pentru aura ta hrănitoare și ai mereu grijă de ceilalți. Îți place o poveste bună cu înalte și coborâșuri, poate niște lacrimi – cu adevărat orice cu multă dramă emoțională și câteva râsete pe parcurs. Comediile romantice sunt modalitatea perfectă de a petrece o noapte confortabilă. Acestea fiind spuse, Racii sunt, de asemenea, iubitori ai poveștilor de dragoste clasice de tip Nicholas Sparks.

Lista dvs. de urmărire de weekend: Tuturor băieților pe care i-am iubit înainte, Destination Wedding, The Half of It, Always Be My Maybe și Good on Paper.

8.Leu | Reality TV

Leu, ești interpretul zodiacului. Ești cunoscut pentru dragostea ta pentru toate lucrurile extravagante. Este nevoie de multă putere de stele și divertisment de calitate pentru a vă menține interesat de un film sau de o emisiune de televiziune. Adesea, arsurile lente sau piesele menstruale sunt prea plictisitoare pentru a vă menține atenția.

Dacă sunteți în căutarea unui divertisment de top, cu o mulțime de drame bune și reveniri rapide, rotația actuală a televizoarelor de realitate Netflix are exact ceea ce aveți nevoie. Ele oferă o colecție nesfârșită de reality show-uri gata de a-i bea, inclusiv o emisiune în care oamenii se căsătoresc cu un complet străin și o serie despre potriviri profesioniști.

Lista dvs. de urmărire de weekend: Selling Sunset, The Ultimatum, Bling Empire, The Circle și Are You The One?.

7.Fecioara | Thrillere de mister

Ești cunoscută drept perfecționistul zodiacului, Fecioară. Și, ca cineva cu ochi pentru detalii, nimic nu te face să gândești ca un thriller misterios. Îți plac un complot cu o întorsătură, precum și personajele care joacă jocuri mintale. Nu este nimic mai satisfăcător pentru tine decât să încerci să rezolvi crima înaintea detectivului de pe ecran. Cu toate acestea, dacă nu ți se pare intriga interesantă, îți este foarte greu să te concentrezi sau să-ți pese. Fecioara preferă filmele care au un element de suspans și îi pun pe gânduri.

Lista dvs. de urmărire de weekend: Femeia de la fereastră, Weekend Away, Secret Obsession, Crooked House și The Girl on the Train.

6.Balanța | Filme independente

Balanță, ești cunoscută pentru dragostea ta pentru egalitate și echilibru. Cu Venus ca planetă conducătoare – ai o latură puțin romantică și drăgălașă. În calitate de campion al celor defavorizați, preferați să susțineți artiștii independenți și creativii necunoscuți. Filmele indie tind să vă atragă atenția din acest motiv. Nimic nu te entuziasmează mai mult decât să găsești un nou film independent de la un regizor în ascensiune, iar șansa de a vedea o poveste unică spusă te entuziasmează latura mai creativă.

Lista dvs. de urmărire în weekend: Grizzlies, ROMA, Uncorked, Really Love și Ride Like A Girl.

5.Scorpion | Filme de groază

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt misterioși, intensi și puțin întunecați uneori. Ai tendința de a avea un simț al umorului întunecat și un spirit foarte sec. Când vine vorba de găsirea unui film care să te țină implicat, preferi filme cu o întorsătură psihologică. Îți place fiorul și intensitatea filmelor de groază și nu ți-e frică de o sperietură bună. Fie că vă plac filmele clasice slasher sau bântuielile moderne, Netflix are o selecție grozavă de filme înfricoșătoare pentru tine.

Lista dvs. de urmărire în weekend: Un coșmar pe Elm Street, The Conjuring, The Exorcist, You și The Privilege.

4.Săgetător | Clasici de cult

Deși este adevărat că ești aventurierul zodiacului, Săgetătorul, ești și un pic clovn de clasă. Ești extrem de extrovertit și scopul tău în timp ce vizionezi un film este să te distrezi. Și între călătoriile prin lume și descoperirea a o duzină de noi hobby-uri, de obicei nu ai timp să vizionezi cu excese de conținut nou Netflix. Motiv pentru care ai tendința de a alege un clasic cult pe care îl cunoști și îl iubești.

Lista dvs. de urmărire în weekend: Arrested Development, The Craft. Scott Pilgrim vs. The World, Starship Troopers și Forgetting Sarah Marshall.

3.Capricorn | Documentare

Capricorn, ești genul mai serios. Ești inteligent și intelectual și genul de persoană care are sete de cunoaștere. Capricornul este întotdeauna cu picioarele pe pământ și practic. Așa că ați prefera un film care vă permite să vă răsfățați latura cerebrală. Documentarele, biopicurile și filmele care se bazează pe povești adevărate sunt preferatele tale. Deși nu este nimic în neregulă cu o poveste fictivă, documentarele oferă o privire rară într-o altă realitate.

Lista dvs. de urmărire în weekend: Miss Americana, We the Animals. Jim & Andy: The Great Beyond, Homecoming: A Film By Beyonce și Knock Down the House.

2.Vărsător | Sci-fi și fantezie

Vărsător, îți place să trăiești viața la limită. Te descurci în situații noi și interesante și ai adesea o personalitate excentrică. Este dificil să știi ce îți pune cu adevărat mintea în mișcare. Cu toate acestea, având în vedere natura ta îndrăzneață și deschisă la minte, este sigur să presupunem că filmele SF și fantasy ți se potrivesc cel mai bine.

Deși ai tendința de a fi realist, îți place să explorezi un nou univers sau să schimbi realități prin filme și mass-media. Și, în calitate de rebel al zodiacului, nimic nu îți place mai mult decât o echipă de proscriși care se aventurează într-o căutare epică.

Lista dvs. de urmărire de weekend: Stranger Things, The Magicians. Stargate SG1, Black Mirror și The 100.

1.Pești | Tearjerkers

Pești, ești un semn emoțional care cunoaște valoarea unei sesiuni bune de plâns. Și pentru că ești atât de intuitiv, ai tendința de a înțelege cu ușurință ce simt alții. Ești cunoscut pentru empatia ta. Dar îți place și un pic de evadare. Îți place să te pierzi în lumea emisiunii sau a filmului pe care îl urmărești și să experimentezi cu adevărat întreaga gamă de emoții. Filmele Tearjerker sunt modalitatea perfectă de a vă răsfăța partea sensibilă în confortul propriei case.

Lista dvs. de urmărire de weekend: Selena: Seria. Anatomia lui Grey. Fata mea și Dragul John.