Anda Adam este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și duce o viață la care multă lume nici măcar nu îndrăznește să viseze. Are o familie frumoasă, o carieră de succes și mii de fani care o iubesc la rândul lor și care o susțin zilnic pe rețelele sociale. Ce și-ar putea dori mai mult de atât frumoasa artistă? Ei bine, se pare că există un lucru pe care l-a schimba în viața sa, deși este mulțumită de tot ceea ce trăiește.

Anda Adam ar schimba un singur lucru în viața sa

Anda Adam a devenit cunoscută în țara noastră în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci a reușit să se situeze pe lista celor mai apreciate persoane publice de la noi. Vedeta este pentru multe dintre femeile care o urmăresc o sursă de insipirație, iar vedeta nu poate decât să se bucure de acest lucru. Chiar ea a declarat că a înțeles clar care este menirea sa în viață și speră că o va duce până la capăt cu succes.

Întrebată de un internaut, într-o discuție pe care a purtat-o cu fanii ei pe Insatagram, ce ar schimba în viața sa, blondina nu s-a temut să ofere un răspuns. La început, a mărturisit că nu ar schimba absolut nimic, pentru că are tot ce vrea și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru asta, dar mai apoi s-a răzgândit. Artista și-ar dori să aibă o altă culoare a ochilor, pe cea a mamei sale.

Ce ar schimba Anda Adam în viața sa! Ce o nemulțumește pe vedetă: "Poate doar..."

„Absolut nimic! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru abosolut tot ce am, am avut sau nu am avut. Am înțeles misiunea mea în această viață și sper că o voi duce la capăt cu succes, ca să nu îl dezamăgesc.  Poate doar culoarea ochilor, ca ai mamei mele! De fapt, ca ai tuturor ce celor din familia mea. Sunt singura cu ochi închiși la culoare, căprui. Și n-am înțeles de ce!”, a scris vedeta la Story.