Bogdan de la Ploiești rupe topurile muzicale din țara noastră de câteva luni bune, iar manelele lansate de el sunt pe buzele tuturor. Artistul a reușit să ajungă la inimle fanilor săi cu melodiile pe care le-a lansat și are milioane de vizualizări pe YouTube, motiv pentru care este tare mândru de faptul că munca lui a dat roade și că oamenii îl apreciază la adevărata sa valoare. Nu a avut o viață ușoară dintotdeauna, ci a fost nevoit să muncească destul de mult pentru a ajunge în punctul în care se află în acest moment.

„Viața m-a pus la încercare”

La un moment dat, manelistul a lansat chiar și o manea alături de Theo Rose, care are peste 60 de milioane de vizualizări și în urma căreia, fanii lor au crezut că ei formează un cuplu. Au încercat în repetate rânduri să le explciea acestora că între ei nu este nimic mai mult decât o prieteni și că artista are o relație de mai bine de patru ani cu nepotul lui nea Mărin, Alex.

Până ca piesele sale să ajungă pe buzele tuturor, Bogdan de la Ploiești a avut parte de niște experiențe care l-au pus serios la încercare și cărora le-a făcut față cu greu. Acesta a vorbit sincer despre momentele care i-au marcat existența și le-a spus celor care îl iubesc care a fost cea mai pare pasiune a sa. Manelistul a jucat fotbal timp de zece ani, dar nu făcea bani din acest sport, așa că a decis să se apuce de muzică, iar acum are un succes imens și toată lumea îl cunoaște. Nu s-a dat bătut niciodată, deși au fost unii oameni care i-au vrut răul și care au încercat să îi pună bețe în roate și a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum.

Ce ar fi ales Bogdan de la Ploești să facă în viață dacă nu a fi devenit cântăreț de manele: "M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului"

 

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară. M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie”, a povestit manelistul într-un interviu.