Cine nu și-ar dori să primească peste noapte suma colosală de un milion de euro? Aparent, Smiley. Artistul mărturisește că nu-și dorește să primească această sumă din neant, ci vrea să-i câștige din propria muncă și prin forțele sale.

Cântărețul vrea ca pentru tot ceea ce își dorește să muncească, iar mai apoi să se bucure de bani și să-i cheltuiască după pofta inimii sale.

Smiley: „Nu mi-aș dori să-mi pice un milion de euro..”

@video.clipuri1

#smiley #interviu #protvromania #fy #foryou #videoclipuri1 #bucuresti

♬ original sound – video.clipuri1

„Ce-aș face cu un milion de euro? Nu mi-aș dori să-mi pice un milion de euro de undeva. Mă străduiesc să-i câștig așa, ușor, ușor. E greu să câștigi o sumă foarte mare de bani pentru că te destabilizează cumva. Îmi place să muncesc pentru ceea ce am, să mă bucur de procesul ăsta și după aceea să mă bucur de roade, să-i cheltuiesc într-un mod care-mi place mie.” a declarat Smiley

Smiley este de zece sezoane antrenor în cadrul emisiunii „Vocea României”, iar artistul spune că va rămâne în această poziție până în momentul în care producătorii vor hotărî să-l înlocuiască.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?” a mărturisit amuzat Smiley pentru EGO.ro

Smiley nu o duce foarte bine doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Cântărețul are o relație de iubire cu Gina Pistol cu care are împreună o fetiță pe nume Josephine.

„Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea. Am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască. Am plâns amândoi în camera ei. A fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare chiar înainte de a merge la maternitate, pe care vrem să i-o dăm la 18 ani.” a declarat artistul în cadrul emisiuniI „Vorbește lumea”