Selly este unul dintre cei mai iubiți vloggeri de la noi. Are peste 2 milioane de subscriberi pe YouTube și are succes pe toate planurile. Artistul câștigă sume considerabile de bani, mai ales de când are propria sa emisiune de pe Prima TV. El a luat o pauză din a-și mai filma propriul show, dar a promis că urmează ceva mult mai tare ca înainte. Sezonul 2 va fi unul care va depăși așteptările tuturor, iar edițiilor vor fi mult mai lungi.

Selly a răspuns sincer

Nici pe plan personal nu o duce prea rău. Selly este într-o relație cu Smaranda Știrbu, tânăra care a reușit să îl cucerească încă din perioada liceului. Cei doi se afișează tot mai des împreună, iar mii de fani sunt cu ochii pe ei zilnic. Ea nu este atât de activă precum el pe rețelele sociale, dar are o comunitate frumoasă care o susține indiferent de situație.

Recent, îndrăgitul artist a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, în care a vorbit despre o grămadă de lucruri. Fanii săi au dat dovadă de curaj și l-au întrebat tot felul de lucruri ciudate, iar el nu s-a temut să le ofere răspunsurile de care aceștia aveau nevoie.

Un internaut a vrut să afle dacă Selly ar renunța la ceea ce face în schimbul sumei de 1 milion de euro. Cu toată sinceritatea, vloggerul a mărturisit că această sumă este una mult prea mică, pentru a-l face să renunțe la tot ce are și tot ce ar putea avea. Crede că nu ai cum să pui preț pe pasiunea cuiva.

„Bă, nu prea poți pune un preț pe pasiunea cuiva. Dar dacă ar fi totuși să pui un preț…1 milion de euro e prea puțin și nu glumesc,” i-a răspuns Selly cu sinceritate fanului său curios de pe Instagram.

Ce ar face Selly pentru 1 milion de euro! Fanii vloggerului au rămas mască / FOTO