Ce alte probleme cu legea a mai avut Dani Mocanu.

Se pare că Dani Mocanu este deja obiișnuit cu detenția. Cel mai recent dosar penal în care este cercetat l-a băgat pe artist în arest preventiv. Cântărețul are probleme cu legea de mult timp. Printre acuzațiile care i-au fost aduse se regăsește și cea de proxenetism. 

Se pare că problemele se țin scai de Dani Mocanu. Recent, îndrăgitul manelist a fost arestat preventiv, pentru 24 de ore. Acesta se pare că ar fi amenințat un tânăr cu cuțitul, într-un club din Târgu Mureș. Desigur, aceasta nu este prima dată când artistul are probleme cu legea. În trecut, acesta a fost reținut pentru proxenetism, spălare de bani și incitare la violență.

social media

Problemele cu legea din trecut ale lui Dani Mocanu

În urmă cu aproape o lună, oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut un videoclip de pe TikTok. Nu era un simplu video cu Dani Mocanu, ci unul în care îl amenința pe tânăr, cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureș.

Așadar, joi, oamenii legii au făcut făcut percheziții în Argeș, acasă la artist. În cele din urmă, artistul a fost ridicat și dus la audieri, iar ulterior plasat în arest preventiv pentru 24 de ore.

De asemenea, acest nou dosar a fost deschis în urmă cu patru luni. La vremea respectivă, s-a aflat faptul că manelistul ar fi desfigurat în bătaie un tânăr fotbalist, în urma unei neînțelegeri în trafic. Mai mult, sportivul a povestit chinul prin care a trecut pentru a se recupera.

Eram cu mașina, în zona unui club din oraș. Din sens opus a venit altă mașină. I-am făcut semn să intre puțin în parcare, ca să pot să ies de pe strada îngustă. Ar fi trebuit să dau eu înapoi 300 de metri ca să treacă el, așa că l-am rugat pe șofer să îmi facă puțin loc. Atunci a coborât de pe locul din dreapta Dani Mocanu. (…). A dat în mașina mea, i-a îndoit tabla.

Apoi a scos un cuțit și a dat de câteva ori spre mine, amenințând că mă taie, însă fără să mă atingă. Vărul meu, care era în mașină, mi-a zis să fugim, fiindcă din mașina lui Dani Mocanu coborâseră mai mulți indivizi dubioși. Într-un moment de neatenție, Dani Mocanu mi-a tras un pumn, de mi-a rupt maxilarul. A intervenit patronul clubului, care mă cunoștea. Altfel, probabil ar fi dat și cu respectivul cuțit”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews, Alex Richard Podar Petho, în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.