De regulă se spune că performanța cere sacrificii. Așa că, pe lângă foarte multă muncă, dedicare și talent, David Popovici este atent și la ce mănâncă. Campionul are o și dietă adecvată pentru a obține rezultate de-a dreptul impresionante.

Alimentul pe care campionul mondial la natație nu îl mănâncă niciodată

Un stil de viață echilibrat, multă muncă, dedicare și talent, cam asta ar fi rețeta perfectă pentru a ajunge pe culmile succesului. Dieta pe care o are este extrem de importantă pentru David Popovici. Campionul a spus, conform as.ro, că alimentul pe care nu îl mănâncă niciodată este pâinea albă.

Sursa: Social media

În urmă cu ceva timp, David Popovici zicea și cum arată mesele și programul pe care îl are în cursul zilei.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine…

Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, a povestit David Popovici.

Campionul mondial a mai mărturisit și faptul că părinții săi se trezesc mult mai devreme și îi aduc mâncarea la pat, pentru a se hrăni cu două ore înainte de antrenament. Cu atât mai mult, el spune că mănâncă ținându-și ochii închiși, ca mai apoi să poată adormi din nou. Potrivit spuselor lui, face acest lucru încă de când era mic și la el funcționează.

Ce zice antrenorul lui David Popovici despre succesul tânărului

În urmă cu doar câteva zile, antrenorul puștiului minune a oferit primul interviu după succesul din Budapesta.