Sânziana Negru, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, a reușit să-și transforme visul în realitate deschizând un restaurant de succes într-o zonă centrală a Bucureștiului.

Această realizare vine ca urmare a câștigării competiției America Express, care i-a oferit posibilitatea de a-și deschide propria afacere în domeniul horeca. Cu o pasiune pentru experiențele din America Latină, Sânziana a decis să aducă în România un restaurant cu specific mexican, plin de farmec și amintiri.

Instagram

O experiență unică inspirată din America de Sud

Numele restaurantului a fost ales în semn de omagiu față de un cartier din Ciudad de Mexico, iar Sânziana și cei doi asociați ai ei au lucrat din greu pentru a reda cât mai fidel atmosfera și istoria locului în decorul restaurantului din București.

Spațiul se întinde pe două etaje, oferind o experiență autentică și captivantă. Parterul și primul etaj sunt dedicate servirii mâncărurilor și băuturilor, iar al doilea etaj găzduiește o expoziție de obiecte din ceramică, aducând un strop de autenticitate în decor.

Sânziana Negru a anunțat deschiderea restaurantului pe rețelele de socializare, împărtășindu-și entuziasmul cu urmăritorii săi. În prima zi de funcționare, restaurantul a atras deja primii clienți, care au avut parte de o experiență gastronomică deosebită, cu preparate delicioase servite cu grijă și atenție la detalii.

Sânziana a fost în permanență prezentă în restaurant, luând personal comenzi și asigurându-se că fiecare client se simte bine primit și mulțumit de experiența oferită.

Sprijinul partenerului de viață

Sânziana Negru a fost însoțită la evenimentul de deschidere de către partenerul ei de viață, Ștefan Floroaica, care a susținut-o necondiționat pe tot parcursul acestui proiect.

Cei doi au fost de nedespărțit, asigurându-se că fiecare detaliu este în ordine și că atmosfera din restaurant este una primitoare și autentică. Fotografiile postate pe conturile lor de social media au surprins zâmbetul lor strălucitor și emoția care a însoțit acest moment special.