În a treia ediție a „Survivor România” s-a lăsat cu o eliminare din Echipa Faimoșilor. Xonia a fost nominalizată de către colegii ei și a vorbit despre experiența scurtă din competiție. 

Drumul Xoniei în emisiune s-a încheiat marți seară, 18 ianuarie. Spre eliminare au fost propuși trei faimoși: Cătălin Zmărăndescu, Xonia și Roxana Ciuhulescu. Cântăreața a declarat că Roxana Ciuhulescu, deoarece avea probleme de sănătate care încurcau echipa.

Ce declarații a oferit Xonia după ce a părăsit concursul

Conform votului publicului, Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au fost salvați de la eliminare, Xonia având cele mai puține voturi. Artista a fost surprinsă când a aflat că va părăsi competiția. Însă cântăreața și-a exprimat mai tărziu nedreptatea care consideră că i s-a făcut.

„Da, sunt bună, am fost foarte bună, dar trebuia să îl eliminăm pe cine era mai slab. Eu am nominalizat-o pe Roxana, motivele mele ar fi rămas la fel, era accidentată.

Consider că nu era potrivită emisiunea pentru sănătatea ei. Avea probleme la genunchi, nu putea să mai meargă.

Are probleme deja, din prima zi s-a accidentat. Eu fizic sunt excelent. Erau șocați toți când s-a spus numele meu.”, a mai zis artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xonia (@xonia)

Xonia, atac și la adresa Elenei Chiriac, după eliminarea din emisiune

În emisiunea lui Zanni, Xonia a dezvăluit că este sigură că Elena Chiriac nu a plăcut-o din prima pentru că o considera o amenințare. Dacă nu a depins de Roxana plecarea ei și nu o consideră vinovată, despre Elena are o părere total opusă.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut.

Tremuram. Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a declarat Xonia, în emisiunea lui Zanni, difuzată pe platforma VOYO.