Decizia lui Lionel Messi să semneze cu Inter Miami continuă să surprindă. Echipa este ultima clasată în campionatul american de fotbal.

Ce a spus Messi când a aflat că Inter Miami este pe ultimul loc în SUA

Lionel Messi începe un nou capitol din cariera sa în Statele Unite ale Americii. Eroul care a adus în Argentina trofeul Cupei Mondiale din 2022, care s-a ținut în Qatar, a refuzat toate ofertele și a decis să meargă în Miami.

Doar că Inter Miami, echipa cu care a semnat pentru o sumă colosală, nu are rezultate deloc bune. Mai exact, a câștigat doar 5 din cele 16 partide disputate în acest sezon în campionatul american de fotbal.

Fotbalistul nu ar fi străin însă de aceste detalii. Într-un interviu pentru presa internațională, Sergio Aguero, fostul său coleg de la naționala Argentinei, a povestit ce reacție a avut Messi când a văzut ce loc în clasament ocupă Inter Miami.

Fostul său coechipier i-ar fi trimis o poză cu clasamentul Conferinței de Est. Apoi, i-a spus că are mult de lucru dacă vrea să recupereze punctele pierdute până acum. Dar Lionel Messi pare că rămâne optimist. Așa că a râs și a lăsat de înțeles că se va descurca.

 I-am spus: „Echipa ta e în urmă. Trebuie să urci pe 8 sau 9! A început să râdă. A spus că trebuie să ajungă în playoff,, a povestit Aguero.

Când va avea primul meci la noua echipă

Lionel Messi a vorbit recent despre motivul pentru care a decis să meargă la echipa înființată de David Beckham în Miami. Fotbalistul susține că nu a fost vorba de bani, căci nu a semnat încă contractul. Ar vrea să se concentreze mai mult pe familia sa.

Este așteptat ca Messi să joace primul său meci la această echipă pe data de 21 iulie, împotriva mexicanilor de la Cruz Azul, în Leagues Cup.