Arsenie Boca este un preot cunoscut în istoria bisericii ortodoxe. La mormântul său au avut loc vindecări miraculoase, iar creștinii din toată țara merg la Prislop să se roage. Acesta a avut o viață închinată lui Dumnezeu și, se presupune că a locuit într-o peșteră.

Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa mai multe profeții și sfaturi după care creștinii își ghidează viața. El a fost un exemplu pentru multe persoane ce aleg să fie mai aproape de Dumnezeu. În 1989 a trecut la cele sfinte, iar de atunci, creștinii îi vizitează mormântul cu speranța de vindecare.

Arhivă

În timpul vieții sale, Arsenie Boca a dezvăluit câteva profeții cu privire la țara noastră datorită puterilor sale venite de la Dumnezeu. Astfel că România va trece prin mai multe transformări, iar capitala va ajunge precum Ierusalimul. Totodată, atenția lumii se va concentra pe noi, dar părintele îi sfătuiește pe creștini să nu se teamă de cele ce se vor întâmpla.

„Bucureștiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi…

Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste.”, se arată una din profețiile părintelui Arsenie Boca.

Ce se va întâmpla cu românii plecați din țară

Pe lângă aceste evenimente prin care va trece țara noastră, părintele a vorbit și despre emigrație. În ultimii ani tot mai mulți români au părăsit țara din cauza aspectelor ce țin de ordin economic și au ales să se stabilească peste hotare. Arsenie Boca a menționat că cei plecați nu vor mai putea să se întoarcă în țară.

„Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.”, a mai spus părintele.