Iată ce a răspuns o femeia atunci când a fost întrebată dacă are nevoie de sistemul vascular.

Se spune că singurătatea este urâtă, chit că ești tânăr, chit că ești bătrân. Ei bine, se pare că acest aspect a afectat-o și pe o doamnă simplă, de la țară. Poate nu știați, dar românii sunt cam printre singurii care găsesc răspuns la orice fel de întrebare. Așadar, femeia din videoclipul respectiv este dovada vie în acest sens. Aceasta a fost intervievată chiar pe ulița de la ea din sat. Cât despre întrebarea pe care i-a pus-o reporter-ul, o veți afla puțin mai târziu. Sigur veți râde cu lacrimi! 

Răspunsul care a pus-o în dificultate pe femeie

Femeia din imaginile de mai jos a stârnit amuzamentul a zeci de mii de internauți. Nici nu ai cum să nu râzi, dacă e să ne luaăm după răspunsul pe care l-a dat. Așadar, reporter-ul a întrebat-o dacă are nevoie de sistemul vascular. Însă, femeia nu a avut nicio remușcare în a da răspunsul pe care i l-a dat reporterului.

Pe un ton calm, dar foarte convinsă, femeia se pare că nu are nevoie de sistemul vascular. Desigur, dacă ne luăm după legile medicinei, niciun om nu ar putea trăi fără așa ceva. Însă, se pare că femeia din acest videoclip este de cu totul altă părere. Motivul? Desigur, motivul este unul cât se poate de cert din punctul ei de vedere; este singură. Așadar, mai exact, femeia nu are nevoie de sistemul vascular, deoarece este singură.

Însă, un singur lucru este clar. Femeia a vrut să sublinieze faptul că este o doamnă singură și chiar nu are nevoie de așa ceva, adică sistemul vascular. Desigur, este cert faptul că doamna din imagini nu știa ce este acela un sistem vascular. Însă, tare suntem curioși să știm la ce a dus-o cu gândul această întrebare!

@geo.dbr

#2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #pentrutine #foryourpage #💯 #trending #foryou #fypシ #tiktok #trend #goviral #ITriedItIPrimedIt #PrimarkSummerUp #PerfectPartner #JDSummerDrip #fypシ #LiveForTheChallenge

♬ sunet original – George

Reporter: Dumneavostră nu aveți nevoie de sistemul vascular? 

Femeia: Nu, nu, nu. Eu sinceră să fiu, nu. Pentru că locuiesc singură.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.