În trecut, Raluca Bădulescu a acceptat provocarea de a fi invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni” de pe canalul de Youtube, „theXclusive”. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil” a fost supusă mai multor întrebări din partea moderatorului, printre care s-a strecurat și întrebarea dacă ar face plajă complet dezbrăcată.

Raluca Bădulescu a dat un răspuns vehement, spunând că nu ar face acest lucru nici în ruptul capului. Vedeta este de părere că trupul său nu o avantajează pentru a face acest lucru. În cazul în care era mulțumită pe deplin de formele sale, Raluca Bădulescu  spune că ar fi apărut de multă vreme într-un sutien minuscul cu cristale.

„Nu mă recomandă nudul..”

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #ralucabadulescu

♬ original sound – Momente de Inspirație

„Nu, dragă! Mă recomandă nudul? Dacă arătăm bine nud, apăream în chiloți demult și într-un sutien minuscul bătut în cristale. Nu mă recomandă nudul! N-am făcut.” a fost răspunsul Ralucăi Bădulescu la întrebarea dacă ar poza nud.

În ultima vreme, Raluca Bădulescu a slăbit radical, motiv pentru care mai mulți internauți au criticat-o pentru acest lucru și au găsit tot felul de apelative pentru a descrie felul în care arată jurata. În ciuda tuturor criticilor, Raluca Bădulescu mărturisește că este mulțumită și fericită de formele sale din prezent. În același timp, aceasta este de părere că și-a atins idealul în viață.

,,Eu nu mănânc, revenim la povestea «schelet ambulant», «a dezgropat-o de vie pe mă-sa mare», «ia uite-o pe mumie». Deci m-au asasinat pe social media. Băi nene, eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă. Îmi vin hainele frumos. Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealu-n viață, uite am 63 de cm în talie.

Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva.” a declarat Raluca la emisiunea online „Fiță cu Adiță’.