Andreea Tonciu a oferit detalii despre altercația pe care a avut-o cu o femeie.

De curând, Andreea Tonciu a fost invitata Oanei Radu în emisiunea prezentată de aceasta, „Detectorul de minciuni”, show difuzat online pe canalul de Youtube „theXclusive”. În această emisiune, vedeta a scos la iveală lucruri nespuse până acum.

Andreea Tonciu a fost întrebată dacă, de-a lungul timpului s-a luat la trântă cu o femeie. Răspunsul vedetei a fost unul pozitiv, fără a da detalii despre identitatea femeii.

„Nu vreau să dau nume pentru că reclama se plătește”

@diana.blogger

#foryoupage #foryou #bucuresti #dianablogger #chisinaumoldova #romania #vorbestemoldova #andreeatonciu

♬ sunet original – Tik Toker Diana

Aceasta a spus despre cea cu care s-a păruit că nu este persoană publică, ci ar fi vrut să devină. Motivul altercației a fost reprezentat de faptul că, persoana în cauză, a vorbit necuviincios despre Andreea Tonciu.

„Da! (n.r s-a bătut cu o femeie) Nu vreau să dau nume pentru că reclama se plătește. Măi, nu știu dacă e persoană publică, nu cred că e. Era în devenire, voia să devină. Motivul a fost că a vorbit prost despre mine. Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat.” a declarat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”

În cadrul emisiunii cu pricina, Andreea Tonciu a avut de spus și câteva cuvinte la adresa lui CRBL. Bruneta spune că în cadrul emisiunii „Survivor” acesta a spus cuvinte grele la adresa sa. În același timp, aceasta spune că a fost la un pas de a-și lua bătaie de la acesta.

Mai mult decât atât, Andreea spune că nu-l consideră pe CRBL un arist adevărat.

„Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum.

Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine.” a declarat Andreea Tonciu în aceeași emisiune

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.