Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică de petrecere. Acesta și-a descoperit talentul încă din copilărie. Ulterior, celebrul manelist și-a atribuit numele de scenă, „Adrian, copilul minune”. Anul trecut, cântărețul a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde acesta a dat cărțile pe față.

Printre multe alte întrebări legate de viața personală, Adrian Minune a fost întrebat și despre situațiile financiare. Acesta a răspuns cât se poate de prompt și a uimit mulți români cu răspunsurile sale.

Cum stă Adrian Minune la capitolul „bogăție”

În urmă cu câțiva ani, presa scria despre Adrian Minune că este unul dintre cei mai bogați artiști din industria muzicală. Averea lui ar fi impresionantă și ar consta în mai multe proprietăți, terenuri și mașini.

Tot conform presei, pentru a onora un eveniment, prețul cântărețului ar pleca de la 7.000 de euro, însă dedicațiile se triplează în buzunarul artistului, ajungând și la 20.000 de euro la un singur spectacol. În cadrul emisiunii susținute de Denise Rifai, artistul a fost întrebat când a făcut primul milion de euro. Adrian nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat:

„Sincer? Niciodată! Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro” a răspuns artistul.

@diana.blogger #foryou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #chisinaumoldova #canald #adiminune ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Care este cea mai mare sumă cu care a plecat Adrian Minune de la o nuntă

După ce frumoasa prezentatoare, Denise Rifai i-a spus artistului că nu pare să fie sincer spunând că nu a câștigat niciodată un milion de euro, următoarea întrebare a venit imediat. Moderatoarea l-a întrebat pe artist care este suma cea mai mare cu care a plecat de la o nuntă. Celebrul interpret a răspuns:

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari.” , a spus Adrian Minune la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”