Ce a păţit sora Gabrielei Firea! Primarul Capitalei ameninţă cu războiul!

Primarul General al Capitalei a primit vestea că sora sa a fost dată afară din funcţia importantă pe care o deţinea! Angelica Cobzaru, nimeni alta decât sora Gabrielei Firea a fost eliberată din funcţia de comisar general al Gărzii de Mediu. Gabriela Firea îi acuză pe cei care au dat-o afară pe sora sa, susţinând că decizia nu a fost luată pe criterii profesionale.

„Sora mea, neavând 3 la Bac, că așa se promovează, nefiind sponsor PNL, nefiind agramată, având două facultăți, realizate cu adevărat, nu copii după diplome și un doctorat în protecția mediului, nu mai poate să lucreze în domeniu, trebuie să lase loc unora cu 3, unora care s-au ocupat de Cadastru, sponsorilor PNL și agramaților.

Ea a avut oferte și propuneri de a fi mult mai mult decât de a fi șeful de cabinet al comisarului Gărzii de mediu, dar având în vedere că eu sunt primar general și sunt implicată în activitatea politică, întotdeauna am sfătuit-o să nu accepte aceste avansări pentru a nu se specula că au fost făcute pe criteriul personal și nu pe cel profesional”, a replicat Gabriela Firea.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a determinat-o pe Angelica Cobzaru să renunțe la funcţie. Angelica Cobzaru a fost consilier juridic la primăria Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, nimeni altul decât soțul Gabrielei Firea.

În mandatul primarului Capitalei, Garda de Mediu nu a aplicat nici o amendă Primăriei București pentru depășirile care vizează calitatea mediului, conform unor surse guvernamentale, citate de playtech.

Firea ameninţă că va ataca Ministrul Mediului cu privire la problema calităţii aerului.

„Am pregătit plângerea împotriva ministrului Mediului, domnul Costel Alexe, pentru că a indus panică în rândul populației afirmând în emisiuni televizate și reluând acele declarații pe pagina sa de socializare că în București, cetățenii ar trebui să poarte mască de protecție și că se respiră otravă”, a mai declarat primarul general al Capitalei.

 

Lasă un răspuns

Veşti importante pentru bugetari! Ministerul a făcut anunţul

Turcan: Am stabilit echipa de negociere pentru alegerile anticipate!