Chiar dacă premiile AMAs au avut loc weekendul acesta, fanii încă sunt nedumeriți legat de performanța Selenei Gomez cu melodia „Love you to love me”.

De ce se întâmplă acest lucru?

Mulți au fost de părere că Selena nu a fost în apele ei, fiind neobișnuit de agitată.

Din câte se pare, fanii cântăreței chiar au avut dreptate. Surse oficiale ale Selenei au declarat la puțin timp că vedeta a avut un atac de panică destul de puternic chiar înainte de spectacol.

Această declarație a rupt pur și simplu inimile admiratorilor Selenei, care și-au făcut griji pentru starea ei de sănătate.

Care este cauza acestui eveniment?

Selena a fost foarte neliniștită legată de spectacolul de la AMAs, în special datorită faptului că a fost prima ei reprezentație live televizată din ultimii 2 ani. Vedeta s-a simțit foarte nesigură pe sine, mai ales datorită presiunii pe care a simțit-o. Tocmai de aceea este de înțeles de ce a avut și reacția neobișnuita înainta de spectacol.

Imediat după spectacol, Selena și-a dorit să-și împărtășească sentimentele cu fanii săi. Ea a declarat: „Se simte foarte bine să fiu iarăși aici. Mulțumesc întregii mele echipe și fanilor care sunt lângă mine și mă susțin. „