Zi mare în familia Roxana Vancea.  Sâmbătă, 21 mai, bruneta și partenerul său de viață, Dragoș Paiu, și-au botezat fiul, pe Zian. Creștinarea micuțului a venit cu emoții mari pentru părinți, iar Roxana Vancea a oferit o serie de declarații direct de la fericitul eveniment.

Proaspăta mămică a vorbit despre sentimentele și trăirile ce au încercat-o în această zi specială, dar și despre mica problemă cu care s-a confruntat în timpul evenimentului.

Ținuta Roxanei Vancea i-a dat bătăi de cap

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au decis să-și creștineze fiul în zi de sărbătoare, pe data de 21 mai. Așa că, direct de la fericitul eveniment, bruneta și soțul său au oferit o serie de declarații, iar tânăra mămică a dezvăluit că rochia pe care a purtat-o i-a cam dat bătăi de cap, căci a slăbit foarte mult, iar ținuta a stat „ca pe gard”, după cum a afirmat chiar ea.

„A fost foarte cuminte (n.r. – Zian), a plâns foarte puțin…am avut emoții, recunosc. Am ales să purtăm toți ținută albă, eu am avut probleme cu rochia întrucât am slăbit foarte mult și stătea ca pe gard.”, a mărturisit Roxana Vancea, pentru Playtech.

Sursa: Instagram

De asemenea, și Dragoș Paiu a vorbit despre creștinarea fiului său, iar acesta a mărturisit că nu a avut emoții prea mari, căci nu a avut timp de acestea, asta pentru că se uita continuu după fiul său, pentru a vedea dacă este bine.

„Eu nu am avut timp să am emoții, mă uitam doar să văd dacă e bine piticul.”, a declarat Dragoș Paiu, pentru aceeași sursă.

Motivul pentru care cei doi părinți au ales această zi pentru botezul  fiului lor

Roxana Vancea și Dragoș Paiu  au decis să-și boteze fiul în zi de sărbătoare, sâmbătă fiind sărbătoriți Sfinții Împărați Constantin și Elena, iar data nu a fost deloc una aleasă la întâmplare, căci sâmbătă, 21 mai, tatăl brunetei și-a serbat ziua de nume.

Cei doi părinți au ales și o biserică ce poartă hramul celor doi sfinți. Roxana Vancea mai precizat că după creștinarea micuțului vor merge la un restaurant, acolo unde au comandat aperitiv și un tort, iar invitații vor avea posibilitatea să-și comande orice își doresc.

„Am ales această biserică pentru că poartă hramul Sfinților Constantin și Elena, azi e și ziua de nume a tatălui meu. Îl vom sărbători și pe el. Mergem la un restaurant din zonă, am comandat doar un aperitiv și un tort, fiecare își va comanda ceea ce dorește.”, a mai zis tânăra mămică.