O tânără a avut un șoc, atunci când s-a uitat în oglindă.

Cu toții știm că orice femeie vrea să arate cât mai bine și face toate eforturile pentru o piele perfectă. Doar că există situații în care produsele cosmetice pot deveni inamici pentru felul în care arată tenul. Așa s-a întâmplat și în cazul unei tinere. După ce și-a făcut rutina de îngrijire a tenului pentru seară, femeia a avut un șoc, atunci când s-a privit în oglindă. 

Cum s-a întâmplat, de fapt, totul

O tânără le-a povestit internauților prin ce a trecut, după ce și-a aplicat pe față acid lactic. După ce și-a făcut rutina de îngrijire a tenului pentru seară, a folosit și acest produs care făcea parte din ritualul său. Doar că, într-o seară s-a trezit cu mai multe urme pe față. Pe gât îi apăruse o iritație, la jumătatea de oră după ce aplicase acidul lactic.

Pe lângă urmele care i-au apărut pe față și iritația de pe gât, tânăra le-a povestit internauților că au apărut mâncărimile. Ba mai mult, începuse să facă febră. Doar că noaptea de coșmar încă nu se terminase.

Se pare că femeia a făcut o alergie extrem de gravă la unul dintre ingredientele produsului. Acest lucru a dus la febră și mâncărimi. Femeia a mărturisit că după ce a luat un medicament antialergic, simțea o mare presiune, pe care nu și-o putea explica.

@tinadrip A mai patit cineva?✌🏼❤️ NIMENI NU E PERFECT!#heyfamilie ♬ Get You The Moon – Kina

După acest episod, tânără a spus că totul a pornit de la o alergie de care nici măcar nu avea habar. Ba mai mult, nu este prima dată când folosește acid lactic. A mărturisit că produsul este inclus în rutina sa de seară de ceva timp.

A fost pentru prima oară când a avut o reacție alergică la produsul pe care îl folosește des. Tânără a dorit să le atragă atenția și altor femei cu privire la produsele care pot conduce la astfel de iritații.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.