O tânără s-a făcut de râs într-un avion, încercând să își doboare recordul vizionărilor pe TikTok. Ideea creativă și nemaivăzută până acum pe rețeaua de socializare nu a fost foarte apreciată de pilot. Acesta a decis să îi dea o lecție domnișoarei și i-a transmis un mesaj de față cu toți pasagerii.

În ultimii câțiva ani, TikTok a devenit o senzație globală și nu a mai dat înapoi de atunci. Aproximativ 1 miliard de oameni folosesc acum platforma în fiecare lună. Aplicația a fost instalată de aproape 940 de milioane de ori în 2020, potrivit estimărilor firmei de cercetare de piață Sensor Tower. 

Unii apelează la TikTok pentru divertisment sau distragere a atenției, dar alții îl folosesc din ce în ce mai mult pentru a depăși granițele… prostiei. Una dintre exemplele amuzante de provocări și dansuri de pe celebra platformă este tânăra care s-a făcut de râs în avion.

Ce idee i-a venit fetei pentru a câștiga mai multe vizionări?

Plictisindu-se în timp ce aștepta să ajungă la destinație, Eloise a decis să facă un brainstorming pentru noul ei videoclip de pe TikTok. Astfel, influencerul a ajuns în baia avionului pentru a avea mai multă intimitate. Într-un moment de nebunie și adrenalină, aceasta s-a urcat pe capacul de la toaletă și…a început să danseze, după cum se vede și în clip.

 Care a fost reacția oamenilor?

Pentru a-i da o lecție bine meritată, pilotul avionului a rugat-o la microfon să părăsească baia și să se așeze la locul ei. Deși a fost un moment extrem de jenant pentru tânără, aceasta a decis să ne amuze cu pățania ei. Astfel a devenit virală, însă a deschis un subiect controversat în comentarii. Iată întrebarea care a stat pe buzele tuturor: Sunt sau nu camere de filmat la baie? 

„Am fost în acel avion. Toate băile au fost înregistrate în acea zi. Face parte din amuzamentul echipajului de zbor.”, a lămurit situația un internaut.