O prostituată de lux din Deva a trecut prin clipe de coşmar din cauza unui client agresiv. Un scandal de proporţii s-a iscat în momentul în care prostituata i-a cerut bărbatului să se spele.

Femeia se afla împreună cu italianul în vârstă de 45 de ani într-o cameră, acolo unde trebuia să presteze servicii sexuale contra sumei de 50 de euro.

Reclamă

În altă cameră a apartamentului se afla şi partenerul femeii care se ocupa de încasări. În momentul în care prostituata i-a cerut italianului să meargă la toaletă să se spele, bărbatul i-a cerut banii înapoi, însă femeia nu a dorit să-i înapoieze. Italianul a părăsit nervos apartamentul, însă a revenit cu alţi trei bărbaţi şi i-au bătut pe prostituată şi pe peştele acesteia.

„Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînţelegeri avute cu un bărbat, a cărui identitate nu a putut-o preciza, cu privire la o sumă de bani, aceasta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp şi a intrat în locuinţă, însoţit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.