Ce a păţit o prostituată de lux din Deva. Cum s-a răzbunat un client alungat din pat după ce a refuzat să se spele

Reclama

SESTO SAN GIOVANNI: PROSTITUTE AL LAVORO IN VIALE TESTI ANGOLO MILANESE
Reclama

O prostituată de lux din Deva a trecut prin clipe de coşmar din cauza unui client agresiv. Un scandal de proporţii s-a iscat în momentul în care prostituata i-a cerut bărbatului să se spele.

Femeia se afla împreună cu italianul în vârstă de 45 de ani într-o cameră, acolo unde trebuia să presteze servicii sexuale contra sumei de 50 de euro.

Reclama

În altă cameră a apartamentului se afla şi partenerul femeii care se ocupa de încasări. În momentul în care prostituata i-a cerut italianului să meargă la toaletă să se spele, bărbatul i-a cerut banii înapoi, însă femeia nu a dorit să-i înapoieze. Italianul a părăsit nervos apartamentul, însă a revenit cu alţi trei bărbaţi şi i-au bătut pe prostituată şi pe peştele acesteia.

„Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînţelegeri avute cu un bărbat, a cărui identitate nu a putut-o preciza, cu privire la o sumă de bani, aceasta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp şi a intrat în locuinţă, însoţit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii