Doi agenţi de poliţie s-au transformat în adevărați eroi pentru o femeie în vârstă de 82 de ani. Bătrâna trebuia să ajungă la o bancă pentru a își ridica pensia, dar nu putea să facă acest lucru de una singură.

Bătrâna este operată la un picior, lucru care nu îi permite să se deplaseze de una singura, și are grija şi de fiul ei care este imobilizat la pat. Astfel, femeia a apelat la ajutorul unor polițiști. Cei doi agenţi nu au ezitat și au răspuns imediat chemării de ajutor. Acestia au ajutat-o pe bătrâna să ajungă la bancă pentru a putea să îşi încaseze pensia necesară cumpărăturilor de strictă necesitate.

”Ieri, 15 aprilie 2020, colegii noștri agent de poliție Țăranu Claudiu și agent de poliție Brumă Cristina, din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași ne-au reamintit faptul că, întâi de toate, nu trebuie să uităm să fim oameni.

Cei doi se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Iași, când o femeie, de 82 de ani, din municipiul Iași, a apelat la sprijinul lor și le-a spus că nu poate merge la unitatea bancară pentru a-și încasa pensia lunară, necesară în vederea efectuării cumpărăturilor de strictă necesitate, întrucât este operată la un picior și are un fiu, de 50 de ani, care este imobilizat la pat.

Colegii noștri au preluat-o pe femeie și au condus-o la unitatea bancară pentru a-și încasa pensia lunară, iar ulterior au condus-o înapoi la domiciliu.

Îi felicităm pe cei doi polițiști și le dorim succes în misiunile următoare!” explica colegii agenţilor.