Jorge a avut parte de un moment neplăcut pe litoral.

Jorge este plecat în vacanță și se bucură de cele mai frumoase momente alături de familia sa. Acesta și-a dorit să doarmă pe plajă, dar avut parte de un incident pe care nu-l va putea uita prea curând. Deși poate părea amuzant, chiar hilar, artistului nu i-a plăcut deloc.

Jorge se află pe litoral bucurându-se de soare, nisipul fin și marea care te cheamă la ea. Concurentul de la „Te cunosc de undeva” și-a dorit să aibă parte de un moment relaxant și să doarmă o noapte pa plajă, iar dimineața să fie trezit de primele raze ale soarelui.

Jorge, trezit de sistemul de irigație

Oricât de bine ar fi sunat ideea sa, rezultatul nu a fost unul întocmai așteptărilor. Jorge s-a pregătit de somn, s-a îmbrăcat corespunzător pentru o noapte mai răcoroasă, fiind și valurile mării prezente. După ce a adormit pe ritmurile muzicii de la bar, acesta a fost trezit la 4 dimineața de sistemul de irigație care uda tot locul. Putem spune că artistul a avut parte de un duș dis de dimineață pe care nu-l plănuise absolut deloc.

Într-o notă amuzantă, cântărețul le-a povestit fanilor din mediul online cele întâmplate, menționând că „doar lui i se putea întâmpla acest lucru.” Internauții s-au amuzat pe cinste în momentul în care au ascultat relatarea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro)

„Doar mie mi se putea întâmpla, nimănui altcuiva. Pe la 1:30 aseară am zis „hai să mergem la culcare” și-mi vine mie ideea genială că și așa este foarte cald, nu mai bine aș dormi eu pe plajă? Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua cu mânecă lungă, îmi pun șosete și îmi iau halatul ca să mă învelesc. La ora 2:00 dimineața mă pun pe șezlongul acesta ca să dorm. Încă se mai auzea muzica e la bar, da nu mă deranja, era bumți bumți ma maxim. Trag halatul pe mine, răcorică, ce mișto, ce senzație e asta. La 4:30 dimineața începe sistemul de irigație…”, a spus Jorge pe contul său de Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.