De când este mămică, Gina Pistol experiementează fel de fel de trăiri. De la nervozitate, la irascibilitate până la starea de zen absolut, toate fac parte din ceea ce vedeta numește „o zi obișnuită”. Gina Pistol încearcă, de cele mai multe ori, să-și păstreze calmul în orice situație și să fie diplomată. Totuși, unele episoade de furie sunt generate și de factori externi.

Gina Pistol a lămurit, de curând, cât timp are la dispoziție o proaspătă mămică. În cazul ei, într-o săptămână, Gina se poate bucura de cinci ore, timp în care trebuie să bifeze mai multe task-uri. Prezentatoarea merge la cumpărături destul de des și se pare că acela este locul unde nervii iubitei lui Smiley se întind la maxim.

Ce a pățit Gina Pistol în parcarea unui supermarket. Iubita lui Smiley nu s-a mai putut abține. „Băi, nene, numai mie mi se întâmplă asta?”
Elle

Gina Pistol, scoasă din sărite în timp ce mergea la cumpărături

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” are o relație deschisă cu fanii de pe Instagram și nu se ferește să le povestească cele mai interesante aventuri din viața ei. Gina Pistol a dezbătut în online dilema locurilor de parcare și a recunoscut că modul în care unii șoferi se comportă o face să se enerveze foarte tare.

„Băi nene, nu știu dacă mi se întâmplă doar mie… De fiecare dată când eu vreau să merg la cumpărături, la un supermarket, găsesc parcarea plină. Bineînțeles, vânez și eu un loc de parcare și aștept ca omul respectiv să plece. Mă pun pe avarii lângă și aștept să plece, dar persoana respectivă are alte planuri.”, a început să povestească, revoltată, Gina.

„Nu vrea să plece atunci. Vrea să își refacă viața, să dea 10 sms-uri, să tragă un pui de somn. Cine știe ce vrea să facă?! Și uite-mă pe mine de 10 minute pe avarii. Că și eu mă încăpățânez și nu plec. Nici eu nu vreau să renunț, deloc! Deci mi se întâmplă doar mie?!”, a continuat Gina Pistol pe Instagram.