Femeia ucisă de câini maidanezi pe Lacul Morii mai fusese atacată, tot acolo, în urmă cu un

Câinii maidanezi din zona Lacul Morii din București au făcut prima victimă. O femeie a fost găsit sfâșiată, după ce în urmă cu un an fusese mușcată de animale tot în același loc. Deși atunci au fost depuse solicitări, autoritățile nu au făcut nimic. Acum, ea a sfârșit ucisă de ignoranța instituțiilor.

Tragedia a avut loc în zona Lacul Morii, din București, cunoscută pentru haitele de câini maidanezi care trăiesc acolo. Corpul neînsuflețit al femeii a fost descoperit sâmbătă, 21 ianuarie. O persoană a văzut trupul victimei și a alertat autoritățile. Echipajele de urgență nu au mai putut face însă nimic decât să declare decesul.

Femeia sfâșiată de câini avea 44 de ani și era pasionată de alergat. Obișnuia adesea să se antreneze în locul unde și-a găsit și sfârșitul. Asta în ciuda faptului că în urmă cu un an, mai exact pe 27 aprilie 2022, ea mai fusese atacată de câini, tot în același loc.

Din fericire, în acel moment nu a fost singură în zonă, așa că s-a ales doar cu răni superficiale. Chiar ea a povestit după incident că a fost salvată de un bărbat pe bicicletă, care i-a sărit în ajutor.

Eu cunoșteam câinii, dar erau două haite. Pe una o puteam struni, pe cealaltă, la fel, dar erau amândouă și nu am putut. Mă bucur că au fost acei oameni, acel biciclist, să mă salveze., povestea victima în urmă cu un an.

Acest aspect șocant a fost confirmat și de Cătălina Trănescu, purtător de cuvânt al Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

Zona Lacul Morii, este una cunoscută de noi ca fiind o zonă cu câini fără stăpân, ştim foarte bine anul trecut în aprilie a avut loc un incident, de asemenea, se pare că este vorba de aceeaşi femeie care a fost muşcată atunci de câini., a declarat purtătorul de cuvânt ASPA.

Câinii care au ucis-o pe femeie au fost capturați

Corpul femeii a fost găsit de polițiști pe câmp, la 270 de metri distanță de cea mai apropiată locuință.

După această tragedie, reprezentați de la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor au fost trimiși în zonă de urgență. Aceștia au fost însărcinați să prindă câinii maidanezi care au ucis-o pe femeie.

Share.