Nicolai Tand poate fi reperat ușor în trafic datorită mașinii pe care o are. Deși își permite orice mașină, Chef-ul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este foarte atașat de automobilul pe care îl are în prezent. Mașina are o poveste specială, iar Nicolai a vorbit pentru prima dată despre asta.

Nicolai Tand nu are nevoie de prea multe introduceri. Chef-ul este singurul care s-a apropiat cel mai mult de o stea Michelin, iar preparatele lui au un gust aparte. Născut în Maramureș și școlit în Franța, Nicolai a reușit să îmbine cu succes cele două gastronomii.

Pe lângă faptul că este pasionat de bucătărie, Nicolai este foarte atașat de toate lucrurile din viața lui. Aproape că nu este persoană care să nu știe că Chef-ul circulă cu o Daci 1301, fără să îi fie jenă și fără să plece urechea la glumele care se fac pe seama lui.

Ce a găsit Nicolai Tind în Dacia pe care a cumpărat-o cu ani în urmă. Chef-ul încă păstrează acel lucru
Instagram

Nicolai Tand este certat de soție că stă prea mult în service cu Dacia

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Nicolai Tand a vorbit despre mașina sa, dar și despre legătură puternică pe care o are. Chef-u de la „Neatza cu Răzvan și Dani” crede că acea mașină îl reprezintă foarte mult și, momentan, nici nu se gândește să o schimbe.

În plus, Nicolai este foarte mulțumit și de faptul că autoturismul nici nu necesită multe reparații și nici nu sunt costisitoare. De-a lungul timpului, Tand și-a făcut mulți prieteni care îi sar în ajutor ori de câte ori are nevoie.

„Am dat anunț pe Facebook și un tip, Mihai, mi-a spus că are Dacia bunicii. Am și acum în torpedou un portofel cu 10.000 de lei vechi, băgați sub preș, sub scaunul de la șofer. Erau niște bani de zile negre. Îl am și acum în mașină, nu l-am aruncat. (…)

Ideea mea e că ne debarasăm foarte repede de unele lucruri. Mie îmi plac lucrurile astea vechi și nu numai la mașini, ci în general. Nu înțeleg ideea de mecanism, dar îmi place. Îmi place Dacia, îmi place forma ei, e aproape ca o cămilă, dar, în același timp, e și cochetă”, a spus Nicolai Tand în podcastul „Vin de-o poveste”.