Apar noi detalii importante care ar putea să elucideze cazul morții Laurei Roșca, cunoscută în spațiul public drept DJ Lalla.

Polițiștii au efectuat verificări în împrejurimile plajei unde a fost descoperit cadavrul. Au fost găsite mai multe lucruri care-i aparțineau tinerei.

Ce a fost găsit în locul unde DJ Lalla a fost văzută ultima oară în viață

La 3 zile de când a fost descoperit cadavrul Laurei Rusu pe o plajă din Mamaia, autoritățile sunt în alertă. Oamenii legii au deschis o anchetă și caută indicii care ar putea să elucideze misterul morții tinerei.

Au fost efectuate căutări în împrejurimile locului unde a fost găsit trupul neînsuflețit al artistei, însă polițiștii nu au găsit nimic. Din nou, ajutorul a venit din partea unui civil, care a sunat la 112.

Acesta a găsit la o distanță de 1 kilometru depărtare un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte. Autoritățile au venit și le-au ridicat, apoi au stabilit că acestea erau, într-adevăr, ale tinerei găsite decedată.

Necropsia, conform unor surse din presă, a stabilit că tânăra a murit înecată.

Astfel, se conturează tot mai mult ipoteza unui accident tragic care i-a provocat moartea. Laura Rusu a plecat în toiul nopții pe plajă să vadă răsăritul. Ajunsă acolo, și-a lăsat obiectele personale pe nisip, apoi a intrat în apă. S-a înecat, iar valurile mării i-au aduc cadavrul pe plajă, unde a fost găsit.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

A fost luată în considerare și varianta unei sinucideri. Surse din presă susțin că DJ Lalla se lupta de mai mult timp cu depresia. Ar fi primit și ajutor de specialitate, însă făcea eforturi în continuare să-și revină și să-și trăiască viața la maximum.

În mediul online, posta adesea imagini din călătoriile sale peste hotare și împărtășea cu urmăritorii săi momente de la petrecerile la care lua parte.