Bianca Pop, cunoscuta ispită de la „Insula iubirii” a trecut printr-o perioadă critică, după ce a fost internată la Spitalul de Psihiatrie. Bruneta și-a acuzat mama și fratele că au bătut-o și că ar fi internat-o cu forța. Motiv pentru care, aceasta nu a mai vrut să audă de familia ei. Ulterior, mama Biancăi a declarat că aceste lucruri nu sunt adevărate și că ispita ar avea probleme grave cu alcoolul și consumul de substanțe interzise. 

După ce s-a împăcat cu mama ei și a fost externată din spital, Bianca Pop a făcut un lucru neașteptat. Când toată lumea se aștepta ca bruneta să aibă nevoie de odihnă sau să adopte în sfârșit un alt stil de viață, aceasta a demonstrat exact contrariul. Ispita a mers în club și a recuperat toate zilele în care ar fi putut să se distreze.

Bianca Pop a mers la club după ce a fost externată

Așa cum o știm cu toții, Bianca Pop este mereu pusă pe distracție. Însă, după cele întâmplate, bruneta ar fi trebuit să-și rezerve ceva timp pentru odihnă. Lucru care nu s-a întâmplat, întrucât ispita și-a dorit să revină imediat la stilul ei de viață. A mers în club și s-a distrat pe cinste, în stilul ei caracteristic. Semn că focoasa brunetă are toate bateriile încărcate și a uitat instant episodul prin care a trecut. Oricum, nu mai este un secret faptul că niciodată nu se lasă doborâtă de probleme și întotdeauna tratează lucrurile cu umor și voie bună.

social media

Mama Biancăi Pop a spus adevărul despre internarea fiicei sale

„Eu nu am internat-o la un spital de nebuni, am internat-o la Psihiatrie că trebuie examinată și acolo va primi tratamentul adecvat. E și pe semnătura ei, dar și pe semnătura mea. Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. A vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Are o depresie.”, a declarat Geta la Antena Stars.