Theo Rose s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin. 

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin și-au spus adio după cinci ani de iubire, deși toată lumea aștepta ca cei doi să ajungă la altar. De curând, artista a fost fotografiată în tandrețuri alături de actorul Anghel Damian, cunoscut pentru rolul din serialul Vlad. La scurt timp după ce imaginile cu solista și noul iubit au apărut în spațiul public, Alex Leonte a șters toate fotografiile cu Theo Rose de pe rețelele de socializare. 

Theo Rose nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte

Vestea că Theo Rose și Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Mărin, nu mai formează un cuplu a șocat pe toată lumea. Toată lumea se aștepta ca aceștia să facă pasul cel mare și să se căsătorească în viitorul apropiat. Din păcate, acest lucru nu se va mai întâmpla, iar cei doi își văd acum de viețile lor separat.

După ce a fost fotografiată în timp ce se săruta cu actorul Anghel Damian, Theo Rose a confirmat că se iubește cu acesta. Totodată, ea a precizat că relația cu Alex Leonte s-a încheiat de ceva timp. Surpriză, însă! Deși nu mai forma un cuplu cu Theo Rose de mai multă vreme, Alex Leonte nu părea că este pregătit să șteargă toate imaginile cu artista de pe Instagram.

foto: social media

Nepotul lui Nea Mărin a șters toate imaginile cu artista de pe Instagram

Totuși, la scurt timp după ce Theo Rose și-a făcut publică relația cu Anghel Damian, Alex Leonte a decis să șteargă toate amintirile cu interpreta, semn că viața merge mai departe.

Mai mult de atât, el a scris un mesaj în care a explicat cum s-a produs despărțirea de Theo Rose. Fostul iubit al cântăreței a spus că între ei pur și simplu nu mai existau sentimente de iubire, motiv pentru care au decis să o ia pe drumuri separate.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Doresc însă să lămuresc câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.

În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri. Și asta am făcut”, a fost declarația făcută de nepotul lui Nea Marin, în urma unui mesaj postat pe InstaStory.

 

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.