Jador i-a oferit un cadou tatălui său, pe care nu chiar oricine și-l poate permite

Deși suntem obișnuiți ca Jador să se comporte minunat cu familia sa, de această dată și-a surprins chiar și fanii.

Jador i-a cumpărat tatălui său un bolid de lux. De Crăciun, cântărețul s-a gândit să-i ofere tatălui său un lucru pe care și-l dorea de mult timp. Așa că, Jador a scos din buzunar aproape 50.000 de euro pentru un BMW X3.

Familia este pe primul loc

Ce a cumpărat Jador pentru tatăl său. Fanii sunt impresionați : “Părinții sunt cei mai importanți.”
Captură Youtube

“Părinții sunt cei mai importanți. Pentru că am făcut o greșeală… Trebuie să mi-o răscumpăr. Pentru tata, un BMW X3. I-am luat cadoul ăsta. Și-a dorit foarte mult o mașină. I-am luat-o. Este Crăciunul. Mergem acasă la mine. Mama mă așteaptă cu mâncăruri. Mă așteaptă cu bunătăți”, a spus Jador pe YouTube.

În timp ce Jador se deplasa spre Bacău, locul unde a crescut, pentru a petrece sărbătorile de iarnă, a ținut să le povestească fanilor ce înseamnă pentru el această perioadă. Se vedea limpede că abia așteaptă să ajungă acasă pentru a sta cu familia și a mânca tot ce a pregătit mama lui. Vlogul lui Jador a strâns sute de mii de vizualizări într-un timp record. Internauții au fost emoționați de gestul cântărețului.

„De ajun mă duc acasă, mă duc cu colindul cu mama și cu tata, pe la mamaia, pe la tataia, pe la mătuși, frați, strâng și eu vreo câțiva bani.

De Crăciun cânt și în prima și în a doua zi, apoi trei zile sunt liber, iar de Revelion mă duc în Germania să cânt. Am luat cântări doar pentru că nu vreau să fiu singur de Crăciun.”, a declarat Jador, pentru WOWbiz.

Deși acum Jador este un om de succes, nu a uitat niciodată de unde a plecat. Iar banii nu l-au schimbat niciodată pe cântăreț. Chiar dacă este faimos, Jador nu uită de familia lui, ci păstrează tradițiile și se bucură de orice clipă pe care o petrece cu rudele sale.

“Familia mea e bine, toată lumea e sănătoasă. Toată lumea are ce să mănânce. Tata e la biserică, mama la fel, se roagă pentru mine. Am fost la ei, le-am cântat la biserică, s-au bucurat. A fost mișto. Încerc să mă bucur de orice lucru din viața mea și de tot ce mi-a dat Dumnezeu”, a declarat Jador în urmă cu ceva timp.