Jeni Nicolau este și acum marcată de pierderea lui Petrică Mâțu Stoian. Artista a mărturisit că era prietenă de ani de zile cu regretatul artist, mărturisind că are multe amintiri cu acesta. 

Jeni Nicolau: Eu nu am văzut niciodată un om atât de trist la final cum a fost el

Recent, artista a mărturisit că nu a putut depăși tragedia care a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Jeni Nicolau a precizat că l-a cunoscut pe regretatul artist în urmă cu aproape 30 de ani. De atunci, cei doi au fost buni prieteni și s-au sfătuit reciproc pe plan profesional.

Jeni Nicolau a povestit o întâmplarea care a marcat-o. La un moment dat, artista, împreună cu Petrică Mâțu Stoian au mers printr-un cimitir, unde stăteau câteva minute și citeau numele scrise pe cruci. Dezvăluirile dureroase vin la 6 luni de la dispariția bunului prieten. Jeni Nicolau a rememorat și momentele când vorbeau ore în șire la telefon, mărturisind că îi este greu să treacă peste moartea regretatului artist.

Ce a avut în comun Petrică Mâțu Stoian cu Jeni Nicolau. Dezvăluirile cutremurătoare făcute de artistă la mai bine de 6 luni de la deces
Colaj Substantial

„Îl cunosc pe Petrică de când am lansat primul disc la Băilești, la satul de vacanță Amza Pellea, atunci el a fost cu mine la lansare, vorbesc de anul 1993. Ne-a legat și ne leagă, pentru că prieteniile adevărate nu se termină nici aici, nici dincolo.

Ele trăiesc în fotografii, ele trăiesc în amintirile noastre. De câte ori pleca la drum vorbeam ore, ore la telefon. Odată am vorbit până a ajuns el la București. Îmi este foarte greu, dar nu am ce să fac.

L-am iubit mult pe Petrică. De multe ori când venea pe la mine, mergeam amândoi prin cimitir și ne așezăm pe o bancă și mai citeam ce scrie pe câte o cruce. Eu nu am văzut niciodată un om atât de trist la final cum a fost el”, a mărturisit Jeni Nicolau în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.