Iată ce lucru le-a atras atenția tuturor la funerariile Reginei Elisabeta a II-a.

Un păianjen a fost văzută plimbându-se peste un bilet scris reginei Elisabeta a II-a de fiul ei cel mare și de noul monarh al Marii Britanii, regele Charles al III-lea, bilet care a fost pus deasupra sicriului ei. Totul s-a întâmplat în timpul înmormântării celui mai longeviv suveran al Marii Britanii.

CITEȘTE ȘI – Ce a transmis Regina Elisabeta în primul discurs susținut în urmă cu peste 80 de ani: Când va veni pacea…

Creatura a fost observată pe biletul de pe deasupra sicriului Reginei, care a fost scris de fiul ei cel mare și actualul monarh, regele Charles al III-lea. Imaginea a făcut parte din transmisiunea live a BBC, iar scurte clipuri din momentul în care păianjenul s-a plimbat peste bilet au fost distribuite pe scară largă pe Twitter.

@user6op6f9ae8l

This has to now be the worlds most famous spider 😳 #fyp #queensfuneralprosession #queenelizabeth #queenfuneral

♬ original sound – user6op6f9ae8l

„Cel mai faimos păianjen din lume în acest moment”, a scris un utilizator pe Twitter alături de un scurt videoclip al momentului. „Un păianjen care se plimba pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, cred că s-a ascuns în spatele florilor” a spus o altă persoană.

„Nu știu de ce atât de mulți oameni sunt înfiorați de micul păianjen de pe florile Reginei. Este un semn bun. Am fost încântat!” a scris altcineva

Un altul a scris: „A mai văzut cineva păianjenul târându-se pe cartea de pe flori? Regina ar fi fost fericită că iubește natura”.

Înmormântarea de stat a reginei a început la ora locală 11 dimineața în Westminster Abbey din Londra.

Peste 2.000 de oameni, inclusiv lideri mondiali și membri regali străini au urmărit cum sicriul a fost transportat pe același culoar în care Regina Elisabeta a II-a a mers pentru a se căsători cu Prințul Philip cu aproape 76 de ani în urmă.

Slujba de înmormântare a fost condusă de David Hoyle, decanul de Westminster, cu discursuri ținute de prim-ministrul Liz Truss și Patricia Scotland, secretarul general al Commonwealth-ului. Rugăciunile au fost recitate de Arhiepiscopul de York, Cardinalul Arhiepiscop de Westminster.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.