În cursul zilei de duminică, viața micuței Raisa avea să fie curmată de un polițist care circula cu viteză a lovit-o în plin, pe trecerea de pietoni. Copila, care a fost proiectată după impact la câțiva metri de locul accidentului după impact, nu a avut nicio șansă. 

Raisa, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni, avea doar 11 ani și toată viața înainte. Fata se afla pe zebră alături de o prietenă atunci când a fost lovită din plin. A rămas inconștientă și, din păcate, eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar. Cealaltă copilă se află în stare gravă, la spital.

Ce a apărut în locul unde Raisa, fetița lovită pe trecerea de pietoni de un polițist, a murit

Acum, locul unde Raisa a murit lovită de mașină de un polițist care gonea pe șosea s-a transformat într-un adevărat altar unde oamenii au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Zeci de candele aprinse au fost lăsate în locul unde fata a zăcut minute întregi, imagini cu ea și fratele ei, jucării de pluș și păpuși, dar și o mulțime de mesaje.

Devastator. Ce a apărut în locul unde Raisa, fetița lovită pe trecerea de pietoni de un polițist, a murit. FOTO
Captură TV

Pe lângă candele, prietenii, rudele dar și necunoscuții șocați de tragedie, au mai depus flori, jucării de pluș. Agentul care le-a lovit pe cele două copile este poliţist de proximitate la Secţia 5. Nu făcuse Academia de Poliție, dar a fost angajat din sursă externă în 2017. El nu consumase alcool.

Gestul șocant făcut de polițist, după ce a lovit-o pe Raisa

Martorii povestesc că imediat după accident la fața locului s-au petrecut scene înfiorătoare. Poliţistul s-ar fi dat jos de la volan şi ar fi împuns-o cu bocancul să vadă dacă mai respiră.

Într-o fotografie surprinsă la câteva momente după impact, se vede cum agentul de la Secția 5 o împinge pe micuță să vadă dacă este vie sau moartă.

„Avea un bocanc fetiţa, rupt, şi piciorul se vedea că e rupt şi o mişca cu piciorul. Şi i-am zis nu o mai mişca cu piciorul, las-o în pace, sună la salvare. Şi după aceea a luat-o cu mâinile, aşa cum îţi arăt şi a pus-o pe o parte”, a povestit un martor care a văzut toată oroarea, conform Observatornews.