Argeşul este unul dintre judeţele cu cei mai mulţi proxenţi din România, fapt pentru care există mai multe locaţii extrem de periculoase şi accesate doar de femeile de produs, traficanţii de droguri şi peştii prostituatelor. De mai mulţi ani, procurorii DIICOT încearcă să destructureze reţelele de trafic de carne vie, însă proxeneţii se înmulţesc de la o zi la alta. Acum, o reţea periculaosă a fost asociată chiar cu Caracal, iar asta i-a făcut pe anchetatori să treacă la fapte.

Procurorii DIICOT au efectuat în această dimineaţă noi percheziţii în judeţele Argeş şi Olt. Verificările au fost făcute la persoane care obligau minore să se prostitueze într-un club din Caracal.

Se pare că grupul infracţional a fost făcut chiar de la începuturile anului 2017.

Sub paravanul unui club de noapte, cei cinci membri ai grupului ar fi racolat mai multe minore pentru a le obliga să se prostitueze, ori să participe la spectacole pornografice.

Fetele erau obligate să întreţină relaţii sexuale cu tot felul de bărbaţi, iar în schimbul prestării serviciilor sexuale acestea primeau sume de 200 de lei, ca un salariu.

Anchetatorii au săltat 15 persoane, iar acum suspecţii se află la DIICOT Piteşti pentru audieri.