Sunt în viață sau au fost într-adevăr ucise de Gheorghe Dincă? Din păcate, nici până în momentul de față nu știe nimeni nimic exact. Singurul care cunoaște adevărul este agresorul lor, care destul de des și-a schimbat declarațiile și a indus anchetatorii în eroare. 

Astăzi, 12 august, s-au împlinit deja 3 ani de zile de la evenimentul care a marcat întreaga țară. Familiile fetelor nu și-au pierdut speranța și așteaptă ca vinovatul să primească pedeapsa pe care o merită. Astăzi însă Gheorghe Dincă ar trebui să își primească sentința.

Familiile celor două fete sunt cu sufletul la gură. Ce se va decide astăzi

În cazul lui Gheorghe Dincă, procurorii au cerut sentința maximă. Astăzi este ziua în care presupusul criminal Gheorghe Dincă ar trebui să își afle pedeapsa.

Deși astăzi ar fi trebuit să se afle sentința, judecătorul care se ocupă de caz este plecat în concediu. În această situație, dosarul va fi trimis spre Camera de consiliu pentru a primi un alt termen.

arhivă

Avocatul familiei Măceșanu susține că nu există probe care să demonstreze că acesta le-a ucis pe fete

Părinții Alexandrei Măceșanu au cerut ca Gheorghe Dincă să fie acuzat pentru omor calificat. La rândul lui, avocatul familiei a declarat că nu există suficiente probe care să ateste că acesta a comis o crimă.

„Eu am pus concluzii de achitare pentru cele două infracţiuni de omor calificat. Eu nu am fost convins şi nu sunt nici la ora actuală că Gheorghe Dincă a ars un cadavru în acel butoi.

Cred că nu va fi luat în considerare nimic din ce am solicitat, pentru că instanţa trebuie să-l condamne pe Gheorghe Dincă pentru omor calificat, deşi din toate rapoartele de expertiză nu se spune care a fost metoda arderii, ce s-a folosit în metoda arderii, dacă se putea ca materiale folosite să menţină un foc la 800-1.500 de grade şi câte ore dura.

colaj substantial.ro

De asemenea, nu s-a făcut experimentul cu un animal, aşa cum am cerut şi era normal şi firesc, nu s-a ridicat cenuşă de la faţa locului, nu ni s-a explicat care a fost metoda depistării ADN-ului Alexandrei, oasele ce vechime aveau, lucruri foarte importante care nu conduc spre nicăieri”, a declarat avocatul Moldovan, potrivit adevărul.ro.