Vestea morții acesteia a căzut ca un trăznet peste lumea artistică

 

  O carieră de excepție, o activitate muzicală admirabilă, lacrimi și durere, acestea descriu perfect zbuciumul artistei decedate. Simona Săndulescu era una dintre numele de bază ale Societății Române de Radiodifuziune.
De ani buni, artista își desfășura activitatea în cadrul acestei instituții. Era iubită și apreciată de cei din domeniul în care activa, dar nu și de bărbatul dorit. Toate acestea au dus la deznodământ tragic, fără cale de întoarcere.

Suferea de mulți ani?

Simona Săndulescu împlinise 43 de ani de curând, iar viața ei părea lipsită de probleme. Cel puțin din șirul postărilor din mediul online pe care le-a făcut recent, acest lucru era vizibil. Totuși, se pare că se mult timp, artista trăia coșmarul unei iubiri neîmpărtășite. Durerea apăsătoare a determinat-o să lase în spate tot succesul la care a lucrat o viață și să aleagă un drum fără întoarcere. Angajata Radiodifuziunii a lăsat în urmă un văl de mister care ar putea să nu fie niciodată elucidat.

Sursa foto: Facebook

Simona Săndulescu s-a aruncat în Lacul Morii, sub ochii unor tineri. Fără regrete sau teamă, artista a scris un bilet de adio pe Facebook în care și-a motivat gestul.

În rândurile ei,aceasta a menționat numele bărbatului alături de care nu și-a putut trăi povestea de amor. Totodată, Simona a adăugat în ultima ei postare, numele unei cunoștințe de sex feminin. Persoana respectivă a fost ulterior contactată de autorități, media, dar și cunoștințe de ale artistei.

Femeia a uimit susținând că nu avea nicidecum o relație apropiată cu Simona și nu își explică gestul ei.

Cel mai probabil, Simona avea toate semnele unei depresii, afecțiune care îi împinge pe mulți să facă gestul necugetat. Totuși, se pare că aceasta a reușit să își ascundă bine simptomele. În urmă cu doar câteva zile de la deces, artista se fotografia alături de prietenii ei, fericită.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.