Reclamă
Reclamă

Ramona Olaru este mereu sinceră cu cei care o urmăresc și comunică constant cu ei. Pe Instagram, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să își deschidă sufletul în fața fanilor și să dea din casă câteva trucuri care au ajutat-o să depășească cu brio despărțirile din ultima vreme. 

Ramona Olaru nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, iar „vinovați” de asta sunt foștii ei parteneri. Vedeta a fost implicată trup și suflet în fostele relații și, din păcate, niciuna dintre ele nu s-a încheiat cu bine. Deși este mereu văzută cu zâmbetul pe buze, puțin știu ce este în sufletul ei.

Ramona nu s-a ferit să recunoască faptul că după toate dezamăgirile din dragoste a simțit nevoia să apeleze la terapia. Vedeta a fost nevoită să meargă la specialist pentru a reuși să se adune și să treacă cu brio peste perioada dificilă, mai ales că proiectele profesionale nu-i permitea să se cramponeze în astfel de probleme.

Ramona Olaru: „Orice este posibil”

Ramona nu a fost convinsă că vrea neapărat să povestească asta, dar în ultima vreme a primit foarte multe mesaje din partea celor care o urmăresc. Vedeta s-a convins că sunt mai multe persoane în situația ei, așa că a făcut tot posibilul pentru a le ajuta, chiar dacă asta a însemnat că povestește detalii intimite.

Reclamă
Cazacu și Cuza au trimis-o pe Ramona Olaru la terapie. Vedeta a recunoscut că a avut nevoie de ajutor pentru a trece peste fostele relații
Instagram

„Alina este o persoană care m-a ajutat foarte mult. A contat foarte mult pentru stările mele și pentru a mă întoarce pe energia mea bună și pentru a înțelege că lucrurile sunt despre mine și că ce fac ceilalți rău nu este despre mine. Am mers la Alina să mă curățe de energiile negative”, a spus Ramona despre persoana care a ajutat-o.

Frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus că are o persoană care a ajutat-o foarte mult în această perioadă și că recomandă tuturor celor care simt că trec prin momente grele să apeleze la ea. Ramona îi este foarte recunoscătoare și crede că fără ea nu ar fi reușit să depășească suferințele.

Blondina a vrut să discute acest subiect tocmai pentru că vrea să le arate tuturor că viața nu este atât de perfectă precum pare pe social media.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro