Triplă crimă în Grecia. Este vestea care a făcut înconjurul lumii și a creat fiori pe șira spinării celor care au aflat grozăvia făcută de o mamă față de pruncii săi. O femeie de 34 de ani din capitala Greciei și-a ucis cele trei fete. Oribilele crime s-au întins pe durata a trei ani de zile.

Pe numele său, Roula Pispirigou, se află îna cest moment în arest, într-o închisoare de maximă siguranță. Aceasta este acuzată de „tentativă de omucidere cu premeditare” și „omucidere cu premeditare” a fiicei sale mai mari. Când a venit vorba de toate acuzațiile ce i-au fost aduse, aceasta a engat cu vehemență.

Femeia neagă faptul că și-a omorât proprii copii

Sursa: Social media

Infirmă faptul că și-a otrăvit una dintre fiice, Georgina. Aceasta avea doar vârsta de 9 ani în momentul în care a fost ucisă chiar de către cea cre i-a dat viață.Din momentul în care a fost reținută, Roula Pispirigou a negat că ar fi autoarea acestor fapte teribile.

Cu toate acestea, rezultate investigațiilor medicale dovedesc că decesul celor două surori a survenit prin asfixiere.În cursul zilei de luni dimineață, mama acuzată de crimă s-a înfățișat în fața polițiștilor. Instanța de judecată a respins cererea intentată de către avocatul femeii ca cele trei cazuri de ucidere să fie comasate. Cu toate acestea, procesul a fost amânat pentru astăzi.

Presa din Grecia i-a găsit și o poreclă mamei criminale. Acestea au asemănat-o cu „Medeea modernă”, o ființă mitologică grecească care își omora băieții după ce bărbatul său o părăsește pentru a-și reface viața alături de altă femeie.

Cazul este cu atât mai șocant cu cât, în Grecia, cazurile de acest gen sunt rarisime. Unele persoane sunt de părere că această femeie ar trebui ucisă prin spânzurare.

„Oamenii nu pot ierta faptul că ea ar fi ucis nu unul, ci trei copii și în momente diferite”, a declarant Effi Lambropoulou, lector în criminologie la Universitatea Panteion din Atena.